iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Word en Excel files op de iPhone (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/4694-word-excel-files-op-de-iphone.html)

Boy van Baal 08-01-08 12:02

Word en Excel files op de iPhone
 
Dit is geen gerucht maar ik wist niet waar ik het anders moest plaatsen bij news kan niet ;):P

Apple heeft een tijd terug bekend gemaakt dat het ook mogelijk zal zijn om Word en Excel files te bekijken op de iPhone.

Apple gaf ook z'n iPhone website een opknapbeurt en plaatste een 20 minuten durende "Guided Tour of iPhone", een trip langs alle features van de iPhone. Daarin maakt Apple dus nu bekend dat je Microsoft Word en Excel files die je toegemaild kreeg gewoon kan bekijken op de iPhone.

Dit bericht is al wat ouders maar zag het nergens tussen staan dacht leuk om te weten dus ;) Geef je mening !:)

Maarten 08-01-08 12:23

Dit is toch al lang mogelijk (sinds de release)?Bekijken via de mail.app. stuur maar eens een .doc door naar je iphone en je kan de bijlage openen.

DertKesh 08-01-08 12:24

Mac heeft toch zelf ook een office pakket? hoezo zorgen ze er niet voor dat je op de iphone daarmee kunt werken en dan voor de mensen die dat willen m.b.v een converter bijv. naar microsoft office ofo excel converten ofzo..

maar wel leuk excel boeit mij niet echt maar WORD zal wel handig zijn.

@ Maarten een bijlage kun je alleen bekijken, niet bewerken.. (als je een editer installeert o.i.d kun je het ook bewerken)

Boy van Baal 08-01-08 12:35

@ Maarten ja dat klopt maar veel mensen die dat niet weten !!:D Vandaar dit bericht ;)

Stiruam 08-01-08 13:33

Haha ja klopt mail.app is erg handig! Maar ik zie het wel verschijnen Apple goalt voorla op bussiness man denk ik die het $$$ hebben om de iPhone officieel met AT&T te gebruiken en die hebben vast wel iets aan een wordt en excel verwerker... But then again die mensen hebben ook wel een Laptop. However ik zie er wel wat in leuk! Hopen dat ze ons niet te lang laten wachten :p PDF officieel zie ik btw ook wel zitten :p

Greetz, Stiruam

Boy van Baal 08-01-08 13:36

Stiruam over een labtop klopt gewoon een mini labtop alle functie zitten erop! Maar niet zo makkelijk mee te nemen! Windows mobile heeft ook word excel enz. Ik ken mensen die ff snel een bestand maken en dan afdrukken.
Maar je hebt wel gelijk over een labtop ;)
We gaan het zien :)

Groetjes,,

Stiruam 08-01-08 13:45

Jha das awesome ik kan ook foto's uitprinten via bluetooth met me k800i dat moet de iPhone ook! Photo's, Text etce... Met Wi-Fi zou het zelf vanaf de andere kant van de wereld kunnen:D Damn dat zie ik wel zitten:p Echter is dat meer leuk dan handig want ik druk haast nooit iets af :rolleyes:

Greetz, Stiruam

Maarten 09-01-08 13:32

Van de wiki https://forum.iculture.nl/f1/ip...-mail-app.html
voor het laatst aangepast 11 november ;) maargoed toch bedankt voor het melden!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:31.