wie kan mij helpen activeren van iphone 2G

wie kan mij helpen activeren van iphone 2G discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi , ik heb iphone 2G ik weet niet welke firmware er op zit , want ik raak niet in menu ,ik kan wel bellen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28-10-09, 01:02
» iPod touch 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 9
Standaard wie kan mij helpen activeren van iphone 2G

hoi ,

ik heb iphone 2G ik weet niet welke firmware er op zit ,
want ik raak niet in menu ,ik kan wel bellen met anders simkaart maar kom niet in menu's van iphone

hoe kan ik het best oplossen ?

mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28-10-09, 11:52
Bertje's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 154
Standaard

Aan itunes hangen.. dan kun je je iphone automatisch activeren
  #3  
Oud 28-10-09, 13:52
» iPod touch 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 9
Standaard

moet ik dan precies tmobile simkaart er in hebben ?

mijn iphone komt uit nederland en ik ben zelf van belgie
  #4  
Oud 28-10-09, 13:54
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Herstellen met een customfirmware die je hier vindt. Dmv shift+herstel op je iPhone zetten.
  #5  
Oud 28-10-09, 14:39
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door musti066 Bekijk bericht
moet ik dan precies tmobile simkaart er in hebben ?

mijn iphone komt uit nederland en ik ben zelf van belgie
Wees maar zeker dat je iphone niet van Nederlandse afkomst is. De 2G is immers nooit officieel uitgebracht in Nederland .
  #6  
Oud 28-10-09, 15:00
» iPod touch 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 9
Standaard

hoe kan ik het precies oplossen ? ik kan wel alleen bellen met mijn belgische simkaart maar ik kom niet in iphone menu's erg , is mijn iphone simlock vrij ? en wat moet ik precies doen om menus vrij tegeven ?

Laatst gewijzigd door Michel15; 28-10-09 om 15:01. Reden: geen serienummer plaatsen
  #7  
Oud 28-10-09, 15:02
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door musti066 Bekijk bericht
hoe kan ik het precies oplossen ? ik kan wel alleen bellen met mijn belgische simkaart maar ik kom niet in iphone menu's erg , is mijn iphone simlock vrij ? en wat moet ik precies doen om menus vrij tegeven ?
Installeer een customfirmware zoals ik hierboven al zei Deze kan je hier vinden.
  #8  
Oud 28-10-09, 15:11
» iPod touch 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 9
Standaard

deze avond zal ik het proberen
  #9  
Oud 28-10-09, 23:57
» iPod touch 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 9
Standaard

heb geprobeerd krijg fout melding 16XX en ,nu kan ik helemaal niks meer doen ,krijg een beeld met stekker
  #10  
Oud 29-10-09, 00:00
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Probeer dit maar : iReb
__________________

  #11  
Oud 29-10-09, 00:44
» iPod touch 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 9
Standaard

lukt allemaal niet hoor
  #12  
Oud 29-10-09, 01:22
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Als je deze handleiding volgt, dan moet het goedkomen met je 2G
__________________

  #13  
Oud 29-10-09, 14:54
» iPod touch 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 9
Standaard

be mij is het nog altijd niet gelukt manman,

moet ik eigenlijk niet weten welke FW da ik heb en dan pas unlocken??
  #14  
Oud 29-10-09, 18:56
danieldereus's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 94
Standaard

je softwareversie zou je als het goed is gewoon in itunes en dan bij de iphone tab moeten kunnen zien wat je softwareversie is... voor de rest gewoon de handleiding volgen.. je moet hem overigens wel in dfu zetten anders lukt het niet.
  #15  
Oud 30-10-09, 00:16
» iPod touch 8GB [FW: 1.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 9
Standaard

hoe bij tab ,

als ik een simkaart in steek en aansluit op men itune zeg dat de simkaart niet kan ondersteund worden , ik kan alleen wel bellen meer niet ,als ik dfu zet herkent hem wel maar ik zie geen software versie ?

eindelijk heft het gelukt

ik heb eerst fw3.0 geinstaleerd en dan met redsnow geunlockt werk goed

Laatst gewijzigd door Michel15; 31-10-09 om 21:27. Reden: edit knop gebruiken
  #16  
Oud 31-10-09, 21:25
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Dan deze dicht aangezien het geen nieuwe inzichten zal opleveren
__________________

 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: oohh ik snap er niks van wie kan mij helpen ? m1chelle92 Jailbreak 1 10-04-11 16:58
iPhone 4: Wie o wie kan mij helpen? Tilburg013 Unlock 10 27-02-11 20:31
Wie kan mij helpen met mijn iphone? steefk Archief 1 20-05-09 12:09
iPhone: Wie kan mij helpen in de buurt van Limburg? Antiparadox Jailbreak 2 19-12-08 17:11
wie kan mij helpen ? Ronald1 Archief 2 20-02-08 15:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:50.