iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Weet niet welke FW en dus welke jailbreak (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/47104-weet-niet-welke-fw-dus-welke-jailbreak.html)

aeger 29-10-09 16:42

Weet niet welke FW en dus welke jailbreak
 
Hallo,

Ik zit met het volgende probleem, ik heb zojuist een iPhone 3G 16GB gekocht van iemand, die hem weer van een duitser had gekocht. De telefoon is nog niet gejailbreakt en ik heb dit net geprobeerd met behulp van redsn0w, alleen dit werkt niet.
Waarschijnlijk lukt dit niet omdat mijn iPhone nog geen FW 3.0 heeft, maar hoe weet ik welke hij wel heeft of hoe kan ik hem updaten naar 3.0?
Mijn iTunes herkent hem nog niet goed, in de zin van dat ik hem nog niet kan hertstellen(restoren) omdat hij zegt dat ik eerst een simkaart moet invoeren en dan moet activeren.

Kan iemand mij helpen?

Alvast bedankt!!

iMario 29-10-09 16:46

In DFU (of Recovery mode) zetten en dan herstellen met deze custom firmware. Daarna ultrasn0w in Cydia installeren om de iPhone simlockvrij te maken.

aeger 29-10-09 16:52

maar dan gaat hij upgraden naar 3.1.2 van de officiële FW van apple, dat moet ik toch niet hebben,. want dan veranderd de baseband toch ook ofzo? en kan ik hem niet meer unlocken?

alvast bedankt

WDS001 29-10-09 16:57

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door aeger (Bericht 376581)
maar dan gaat hij upgraden naar 3.1.2 van de officiële FW van apple, dat moet ik toch niet hebben,. want dan veranderd de baseband toch ook ofzo? en kan ik hem niet meer unlocken?

alvast bedankt

Zoals iMario zegt: updaten met de customfirmware. Dit houdt in dat je baseband niet zal worden geüpdate, je kan dus nog steeds unlocken daarna ;)

En omdat dit 'probleem' ook besproken wordt in dit topic, sluit ik deze discussie. Daar kan je dan ook met al je vragen terecht.

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:48.