iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Safari werkt niet meer of doet vreemd (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/47320-safari-werkt-niet-meer-doet-vreemd.html)

davado 02-11-09 09:52

Hallo, ik ben nog nieuw op het forum en tevens ook met de iphone nu heb ik afgelopen zaterdag een 3gs voor mijn verjaardag gehad en ben natuurlijk gelijk aan de slag gegaan met dit prachtige apperaat! alleen nu was ik gister aan het internetten waaronder ik ook het scherm draaide, en in en uitzoomde om dingen beter te bekijken. Maar!! En nu komt het opeens was mijn hele venster van het scherm verdwenen, geprobeerd van links,van rechts en van boven en beneden te scrollen maar het venster kwam niet terug. Tevens met in en uitzoomen niet. Dus wie o wie kan mij helpen het venster weer terug te kijken waarna ik weer vrolijk via de iphone kan internetten. Alvast bedankt voor de hulp

David

Niemand die weet hoe ik weer een browser tevoor schijn kan krijgen?

Tiss gelukt!

OiP 02-11-09 13:53

Kwestie van nooit te panikeren en altijd zelf een logische verklaring/oplossing te zoeken ;)

davado 02-11-09 16:36

Hmm ja na nooit problemen met de apple computers gehad te hebben vond ik dit wel erg snel, ik denk dat het een combinatie is geweest vanteveel tabs open en teveel apps downloads tegelijk aanstaan. Wel n geweldig apperaat hoor zo n 3gs.

David

De Generaal 02-11-09 16:45

Antwoord is gevonden, dus bij deze sluit ik het topic.

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:38.