iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   2g na update alleen nog emergency call (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/47612-2g-na-update-alleen-emergency-call.html)

pronk 05-11-09 15:15

2g na update alleen nog emergency call
 
Hoi,

Ik heb een iphone 2g 8GB en die heeft altijd zonder problemen gedraait met firmware 1.1.2 ofzo. Nu heeft mijn vriendin hem aan itunes gehangen en geupdate naar 3.1.2 en nu is uiteraard de unlock eraf.

Ik ben aan het zoeken geweest maar ik vind alleen maar topics met de reacties : "hier zijn al zoveel topics over gebruik de search maar". Allemaal leuk en aardig met het goede topic kan ik gewoon echt niet vinden. Het enige dat ik via de search als oplossing vind is een link naar een customfirmware maar hoe krijg ik deze geinstalleerd als ik nieteens bij het springboard van de telefoon kom?

Het gedownloade bestand dubbelklikken/openen heeft geen zin want dan gebeurt er niets. Dus kan iemand me aub helpen hoe ik die custom firmware aan de praat krijg? Ik ben bekend met het jailbreaken en unlocken van nieuwe iphones maar nu kom ik er even niet uit.

iKobus 05-11-09 15:42

Zoek via het forum een Custom Firmware 3.1.2 met activatie en unlock.
Dan moet je 'm in DFU mode restoren naar deze Custom FW via iTunes.
Ik ben een Mac gebruiker maar hoe dat in Windows moet kan je ook op het forum vinden. Daarna je backup terugzetten en dan zou 'ie het weer moeten doen. Succes!

Michel15 05-11-09 17:08

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld deze handleiding kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:10.