6Gig aan Progs. terwijl er alleen Navigon opstaat

6Gig aan Progs. terwijl er alleen Navigon opstaat discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Heel vreemd, Heb Navigon 1.2 er af geknikkerd (tenminste dat denk ik) En de nieuwe 1.3 er op gezet. Nu heb ik een totaal van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 07-11-09, 22:17
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: NW Friesland
Berichten: 90
Exclamation 6Gig aan Progs. terwijl er alleen Navigon opstaat

Heel vreemd,
Heb Navigon 1.2 er af geknikkerd (tenminste dat denk ik)
En de nieuwe 1.3 er op gezet.
Nu heb ik een totaal van 6 gig aan programma's op mijn iPhone staan.
Terwijl ik alleen Navigon en een 10 tal kleine apps van +/- 1Mb er op heb staan.
Dit is wat in iTunes onder op de balk aflees 6Gig in gebruik voor progs.

Hoe kan ik er achter komen wat voor progs al die Gig's zijn en hoe kan ik de boel weer opschonen?
__________________
Wachten op de 5.....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-11-09, 14:32
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Is het niet gewoon een paar GB aan kaartmateriaal voor de navigatie? Blijft het wat veel, maar als je veel kaarten hebt kan dat gemakkelijk.
  #3  
Oud 08-11-09, 22:08
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: NW Friesland
Berichten: 90
Standaard

Nadat ik een aantal keer gesynchroniseerd had, zonder iets te veranderen, was er ineens +/- 2 Gig ruimte vrij gekomen.... Dus 4 Gig gebruikt.
Toen heb ik 1.2 (de oude versie) nogmaals geinstalleerd. Toen had ik nog steeds 4Gig in gebruikt.
Toen 1.2 afgevinkt in iTunes en nogmaals synchroniseren. Opgelost, nog maar 2Gig gebruikt.....
Ik denk dat ik op een of andere manier verkeerd verwijderd heb.
Het is dus alweer opgelost.
__________________
Wachten op de 5.....
  #4  
Oud 08-11-09, 22:09
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Omdat dit is opgelost, maar een heel vaag probleem was, gaat deze op slot!

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigon: Navigon Select functioneert alleen hvschie iPhone Navigatie 18 21-10-11 16:56
Waarom in iTunes bij capaciteit 3.8GB aan apps terwijl dit opgeteld veel minder is? twslacker iPhone Apps 2 03-04-11 21:08
Batterij loopt leeg terwijl aan lader eddzzz iPhone algemeen 26 16-08-10 20:33
geen 3G terwijl wel signaal aanwezig na uit aan zetten 3G efvie iPhone algemeen 2 22-07-10 13:45
Contact toevoegen terwijl je aan het bellen bent janhh iPhone algemeen 2 13-02-08 12:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:56.