activatie probleem

activatie probleem discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mensen, Ik heb een probleempje. Ik heb vandaag een 2e hands iphone gekocht! Deze was simlockvrij, maar met 3.0! Nu heb ik hem herstelt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 November 2009, 20:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: gouda
Berichten: 69
Stuur een bericht via MSN naar kevinvw
Standaard activatie probleem

Hallo mensen,
Ik heb een probleempje. Ik heb vandaag een 2e hands iphone gekocht! Deze was simlockvrij, maar met 3.0! Nu heb ik hem herstelt en 3.1 erop gezet. Probleem is nu als volgt: Als ik hem op itunes aansluit krijg ik hem niet geactiveerd, omdat mijn simkaart niet voor die telefoon is gemaakt. Ik heb t-mobile maar ik vermoed dat de telefoon afkomstig is uit het buitenland, vandaar dat ik hem niet geactiveerd krijg met mijn t-mobile simkaart. Mijn itunes herkent de telefoon dus ook nog niet, omdat hij eerst geactiveerd moet worden. Dus nu kan ik ook niet naar 3.0 terug en hem vervolgens met de unlocktools van dev-team aan de praat krijgen... Ik heb ook al geprobeerd te activeren met blacksn0w voor 3.1, maar hiermee lukt het niet omdat mijn computer na de dfu-mode het geluid maakt dat de iphone wordt uitgeworpen... Misschien dat het aan mijn computer ligt ik zit namelijk wel op windows 7? Is dit normaal, kun je een iphone 3g 3.1 activeren met blackrain? Is er ook nog een andere mogelijkheid om hem te activeren ik heb namelijk geen idee waar die vandaan komt dus weet ik ook niet met welke simkaart ik hem normaal zou kunnen activeren! Heeft iemand een oplossing? Alvast bedankt voor jullie hulp!
groetjes kevin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 November 2009, 20:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Locatie: gouda
Berichten: 69
Stuur een bericht via MSN naar kevinvw
Standaard

Is inmiddels gelukt! Hij ging oppeens met blackrain wel lopen, wat hij eerst dus niet deed! Bedankt voor degene die de moeite hebben gedaan dit te lezen, maar kan dus op slot!
groetjes
  #3  
Oud 9 November 2009, 20:45
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Bij deze op slot
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: activatie probleem borake Unlock 0 26 March 2011 22:39
iPhone 3G: Activatie probleem Aifoon Unlock 14 3 January 2011 10:07
Activatie probleem? boy1308 Archief 5 15 November 2010 08:11
Activatie probleem. Marcob Archief 2 28 February 2008 15:31
iPhone activatie probleem Peter Unlock [archief] 3 19 November 2007 15:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:53.