iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   probleem: .zip bestand nr .ipsw bestand??? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/48003-probleem-zip-bestand-nr-ipsw-bestand.html)

FamousD 10-11-09 22:19

probleem: .zip bestand nr .ipsw bestand???
 
Ik ben mijn iphone 2G met de redsn0w aan het jailbreaken maar bij stap 5 kom ik vast te zitten. Je moet namelijk een firmwarebestand downloaden.. Als dit een .zip bestand is staat erbij dat je het via mapopties moet aanpassen door de extensies te verbergen en er .ipsw achter te zetten. Ik heb dit gedaan maar op de afbeelding die erbij staat kun je dan een "vierkantig blokje zien met een itunes logo op" bij mij verandert die afbeelding niet(= het blijft een .zip, winrar afbeelding)...

Iemand een idee hoe dit komt en hoe ik dit kan oplossen?

Hier is de link naar de site!

https://forum.iculture.nl/f14/i...ws-fw-3-x.html

WDS001 10-11-09 22:36

Citaat:

Het kan zijn dat je een Zip-bestand hebt gedownload. In dat geval moet je eerst extensieweergave instellen. Open hiervoor een willekeurige map op je desktop-pc en kies Extra > Mapopties.
In het volgende scherm ga je naar de tabbladweergave. Zoek de optie Extensies voor bekende bestandstypen weergeven. Verwijder het vinkje en klik OK. Nu krijg je bij elk bestand de juiste bestandextensie te zien. Klik nu met je rechtermuisknop op het firmwarebestand (zip) en kies Naam wijzigen. Wijzig de bestandsextensie van .zip naar .ipsw.
Het is dus niet de bedoeling dat je de extensies verbergt, maar dat je ze juist zichtbaar maakt. Dan staat er iets als firmware.ispw.zip waarbij je .zip kan verwijderen ;)

Deze kan op slot.
//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:59.