iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Wat te doen na totale reset? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/48022-doen-na-totale-reset.html)

Figuurzaagje 11-11-09 09:52

Wat te doen na totale reset?
 
Waarschijnlijk mag dit bericht hier niet staan maar ik vind geen betere plek op dit forum.

Ik heb een gebruikte en gehackte iPhone over genomen. Op het laatste moment leek de vorige gebruiker het handig om de iPhone een soort totale fabrieksreset te geven, zodat al zijn nummers er uit zouden zijn.

De iPhone lag ongeveer een half uur te rekenen en toen was hij gelockt. Dit geheel tegen de verwachting van de vorige eigenaar die dacht dat zijn laatste hack niet meer te verwijderen was.

Ik kon nog mijn pin code invoeren, maar na acceptatie toch alleen 112 bellen. Na aansluiting op iTunes kwam op de PC de melding dat de SIM kaart niet geldig was voor deze iPhone.

Heb ik nu een iBrick of is er nog iets van te maken? :confused:

evmw 11-11-09 10:37

Als je even goed had gezocht op het forum, je moet je iPhone activeren met de juiste SIM. Heb je die betreffende SIM niet dan kun je het in principe direct oplossen met een jailbreak.

Timmeh_ 11-11-09 11:32

Zoals evmw al aangeeft is hier meer dan genoeg informatie over te vinden. Bij deze dan ook het vriendelijke verzoek om de zoekfunctie te gebruiken. Zoekterm "activatie" levert bijvoorbeeld deze resultaten op.

Tip
Bekijk ook eens onze zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen) ;)


Omdat deze vraag al meerdere malen aan bod is gekomen, sluiten wij deze discussie.

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:09.