iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iphone herstellen (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/48076-iphone-herstellen.html)

madrettor 11-11-09 19:10

iphone herstellen
 
ik heb een vraagje...

ik wil mn i-phone via i-tunes herstellen. krijg ik dan gelijk een update of de originele firmware die er al op stond? Of de allernieuwste firmware?

Ik wil alles weer origineel maken en dan weer opnieuw jailbreaken

Ook heb ik een vraag over .deb bestanden op mijn iphone te zetten. Ik heb geen Wi-Fi meer dus via terminal gaat het niet. is er een andere manier om .deb bestanden te installeren?

madrettor 11-11-09 19:17

sorry mensen...ben te snel geweest met vragen over het herstelen van mijn iphone... met herstellen in itunes krijg ik de nieuwste versie dus dat is niet aan te raden volgens mij omdat die nog niet te jailbreaken is of wel?

blijft wel mijn vraag over die .deb bestanden...
mijn Wi-Fi doet het niet meer...is kapot door de een of andere reden...
en ik wil graag 3G-unrestrictor op mn iphone zetten wat een .deb bestand is...

ik kan niet via terminal en dat andere prog.. winscp (volgens mij) want dan moet ik verbindnig maken via Wi-Fi met de router van mn desktop...putty werk ook zo volgens mij...

heeft iemand een andere manier om .deb te installeren op iphone zonder Wi-Fi?

heb het ook geprobeerd met programmaatje diskaid...die zet het bestand wel op mn iphone maar weet dan niet meer hoe ik die verder moet installeren...

helup....

alvast bedankt

Timmeh_ 11-11-09 21:36

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door madrettor (Bericht 382764)
sorry mensen...ben te snel geweest met vragen over het herstelen van mijn iphone... met herstellen in itunes krijg ik de nieuwste versie dus dat is niet aan te raden volgens mij omdat die nog niet te jailbreaken is of wel?

Jawel hoor, je kan gewoon updaten naar 3.1.2. in iTunes, vervolgens kan je jailbreaken met BlackRa1n (hier een handleiding) en als je een unlock nog hebt kan je unlocken met BlackSn0w.

Hierover is al erg veel geschreven op het forum, hierbij dan ook het vriendelijke verzoek om daarvoor de zoekfunctie te gebruiken. Op de vraag over .deb-bestanden heb ik gereageerd in deze discussie, gelieve je vraag in slechts 1 discussie plaatsen. Dit is voor anderen en voor jezelf een stuk overzichtelijker.

Herstel/jailbreak/unlock kan besproken worden in de daarvoor bestemde forum-gedeeltes. De discussie over .deb-bestanden gelieve voortzetten in de eerder aangehaalde discussie.

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:57.