iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Na update Cydia werkt iPhone niet meer help!! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/48138-na-update-cydia-werkt-iphone-niet-meer-help.html)

Lukk 12-11-09 20:19

Na update Cydia werkt iPhone niet meer help!!
 
Hallo!

Ik heb een iPhone 3G met versie 3.0 (ik was te lui om up te daten :P) en ik wou via die iPhone internet krijgen op mijn laptop. Dus ik heb SHH gedownload en hij moest ff rebooten. Daarna had ik de laatste updates van Cydia ook meteen gedownload. Helaas startte de iPhone niet meer op! Je ziet wel het icoontje van de appel maar na 15 seconden gaat het schermpje weer op donker en is de telefoon uit. Ik heb ook al geprobeerd om de home + aanknop tegelijkertijd in te drukken om te rebooten maar geen succes...

Het ergste is nog dat mijn laptop de iPhone totaal niet herkend! er staat zelfs geen icoontje bij Deze Computer van de iPhone. Ik heb de iPhone ook proberen op te laden maar er vind dan geen verandering plaats (hij laat wel even het appeltje zien maar gaat dan weer weg).

Help!!
Als het ding echt stuk zou zijn... dan moet ik het terug brengen naar Apple, maar hij is gejailbreaked dus dan krijg ik toch geen garantie? :(

WDS001 12-11-09 20:28

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Zet je iPhone in DFU (zie Wiki) en herstel dan met iTunes. DFU werkt altijd dus je iPhone zal worden herkend op die manier ;)

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:58.