"simlock actief" bij aan/uitschakelen EDGE

"simlock actief" bij aan/uitschakelen EDGE discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb net mijn Iphone d.m.v. ultrasim unlocked en nu zit ik een beetje te proberen wat de iphone nou allemaal echt kan. Als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 January 2008, 16:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Berichten: 29
Standaard "simlock actief" bij aan/uitschakelen EDGE

Hallo,

Ik heb net mijn Iphone d.m.v. ultrasim unlocked en nu zit ik een beetje te proberen wat de iphone nou allemaal echt kan. Als ik in de App Services EDGE aan of uitschakel krijg ik steeds de melding "Simlock actief" met twee opties "OK" en "ontgrendel". als ik op ontgrendel druk dan moet ik gewoon mijn pincode van mijn simkaart invullen. Is het normaal dat ik steeds deze melding krijg of is er een probleem met de ultrasim kaart?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 January 2008, 16:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 99
Standaard

Normaal, ik heb dat ook.
Ik weet niet wat jij doet, maar ik schakel edge wel geen 6 keer per dag aan en uit en zie dat dus niet echt als een probleem..
gr
  #3  
Oud 10 January 2008, 17:29
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 59
Standaard

jep dat heb ik ook, als je dat niet meer wilt, kan je de pincodeuit je simkaart halen, dan hoef je niet elke keer in te voeren.
  #4  
Oud 10 January 2008, 20:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Berichten: 29
Standaard

He bedankt voor de reacties! Ik heb er zelf ook niet zo veel last van maar ik vroeg me gewoon af of het wel klopte!

Grz Jaz
  #5  
Oud 10 January 2008, 23:06
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Deze vragen zijn afgehandeld.

//Slotje
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Melding "simlock actief" op Canadese Iphone 4 thephantom iPhone algemeen 12 2 November 2010 20:02
iPhone 3GS hangt bij "sluit aan op iTunes" vlees91 iTunes 0 10 October 2010 21:34
iphone "no service" bij "enable 3G" optie arnevt iPhone algemeen 4 13 September 2010 20:03
"Autocorrectie" en "call forwarding" Uitschakelen - OPLOSSING! Trish iPhone algemeen 33 19 October 2008 02:53
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 15:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:13.