diskaid zegt niet ge-JB maar dat is ie wel...

diskaid zegt niet ge-JB maar dat is ie wel... discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo mede Iphone-er's...1 ik heb deze site helemaal uitgeplozen opzoek naar een antwoord op mn vraag maar kan het echt niet vinden...dus bij deze mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-11-09, 17:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 18
Standaard diskaid zegt niet ge-JB maar dat is ie wel...

hallo mede Iphone-er's...1

ik heb deze site helemaal uitgeplozen opzoek naar een antwoord op mn vraag maar kan het echt niet vinden...dus bij deze mijn vraag...

ik heb mn iphone via I-tunes geupdate naar versie 3.1.2...
daarna de blackrain van deze site gebruikt om te JB-en...

alles goed gegaan...Cydia geinstalleerd en alles ziet er goed uit...
tot dat ik DISKAID wil gebruiken...

om daar in de ROOT folder van mn Iphone te komen (diskaid) zegt diskaid dat mijn Iphone gejailbreakt moet zijn...
wat hij volgens mij wel is... omdat ik blackra1n en Cydia in mijn springboard heb staan die allebij werken...

hoe krijg ik diskaid aan de praat zodat ik weer .deb kan installeren mbv mobile terminal.... (kan alleen via terminal omdat mijn Wi-Fi kapot is...)

help help... wie weet wat er loos is?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-11-09, 18:00
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

In de eerste post van het Blackra1n-verzameltopic staat er duidelijk dat Blackra1n geen afc2 ondersteund. Je moet dus afc2add installeren uit Cydia en iPhonebrowser, Diskaid en .. zullen weer werken

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone laadt op, maar zegt van niet BBrolegend iPhone algemeen 3 03-08-10 21:19
na herstellen zegt itunes dat simkaart niet wordt ondersteund? Ancotje Archief 3 15-01-10 22:23
Windows: iTunes zegt dat iphone vol zit, maar dat is niet zo... Guest-20151113171500 iTunes 6 22-12-08 11:09
Wil herstellen maar itunes zegt dat sim niet de juiste is dendirk Unlock [archief] 1 07-10-08 20:33
HELP! Iphone zegt dat hij vol is maar er staat niks op?! Royal_e iPhone algemeen 0 10-04-08 22:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:50.