iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Probleem met cydia hij kan niet opstarten! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/48971-probleem-cydia-niet-opstarten.html)

sannetjelief 25-11-09 19:34

Probleem met cydia hij kan niet opstarten!
 
Hoi, ik heb een probleem, cydia wil niet meer starten, dat gebeurde omdat ik onlangs bitesms ging updaten. het updaten duurde heel lang, halverwege heb ik besloten om mijn iphone opnieuw op te starten. Sindsdien doet cydia het niet meer, als ik er op klik dan opent die heel snel, en gaat weer snel dicht.

Ik heb geen openssh geïnstalleerd en kan de root bestanden dus niet naderen ook niet via diskaid, omdat ik dat patch bestand niet geïnstalleerd had via cydia. Ik heb nu geen idee hoe ik cydia weer kan herinstalleren. Het blackra1n icoon had ik ook al verwijderd, anders kon ik bv rock installeren en dan cydia weer installeren.. Heb blackra1n nogmaals geprobeerd, hopend zijn icoon terug te krijgen om cydia weer te installeren, maar dat heeft gefaald.

Ik heb al op het forum gekeken, maar geen antwoord gevonden voor mijn probleem.

Kan iemand me helpen?

WDS001 25-11-09 19:37

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Het eerste dat ik je kan aanraden is een restore in iTunes en opnieuw jailbreaken met Blackra1n. Dan zijn je probleem gegarandeerd opgelost.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:47.