iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   sandbox mode (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/49029-sandbox-mode.html)

peetaleks 26-11-09 15:08

sandbox mode
 
Na de FW update naar 3.1.2 zegt Navigon benelux, als ik de ook al eerder gekochte extra optie traffic opnieuw wil installeren, dat ik heb ingelogd met een sandbox account en derhalve niet de traffic optie kan kopen. En vervolgens zegt de app dat de verbinding met itunes wordt verbroken. Wat te doen ??:confused::confused:

De Generaal 26-11-09 15:11

Heb je de app in eerste instantie wel gekocht (niet de extra optie, maar de app zelf). Dit is namelijk een probleem dat optreedt bij illegale apps.

peetaleks 26-11-09 15:40

Ik heb Navigon benelux gewoon in de appstore gekocht evenals de optie traffic. Niets illigaals dus. Wel heb ik mijn telefoon ge-jailbreaked. Wat het probleem zou kunnen veroorzaken

Michel15 26-11-09 15:42

Dit probleem wat jij hebt wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een illegale applicatie die jij er naast hebt draaien. Een applicatie waarmee je gekraakte apps kunt installeren/runnen, daarom is ondersteuning door ons niet mogelijk.

De Generaal 26-11-09 15:44

Heb je er illegale apps of een programma waarmee je illegale apps kunt installeren ook op je iPhone staan? Dit is namelijk de enige reden, die nog rest, voor deze foutmelding?

EDIT:

Na nader onderzoek kan inderdaad geconcludeerd worden, dat dit probleem optreedt, wanneer je er een illegale methode waarmee je illegale apps kunt installeren op je iPhone ge´nstalleerd hebt. Hieraan verlenen wij geen ondersteuning en bij deze zal ik dit topic sluiten.

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:01.