fabrieksinstellingen probleem?

fabrieksinstellingen probleem? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb op de iphone via instelling > iphone terug naar fabrieksinstellingen gedaan.. De duurt echt achterlijk lang. (zondag avond 20.00, nu dinsdag 17.33 en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 01-12-09, 17:34
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 4
Standaard fabrieksinstellingen probleem?

Ik heb op de iphone via instelling > iphone terug naar fabrieksinstellingen gedaan..
De duurt echt achterlijk lang.
(zondag avond 20.00, nu dinsdag 17.33 en nog bezig)
Iphone 3gs 32GB.

Klopt dit wel? Is er een mogelijkheid om het af te kappen want ik heb best wel mijn telefoon nodig.

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 01-12-09, 17:35
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Lijkt erop dat je iPhone is vastgelopen. Het zou niet zo lang mogen duren.. Even een harde reset (home + sleepbutton indrukken) proberen..
  #3  
Oud 01-12-09, 17:37
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 4
Standaard

hij is nu aan het reflashen oid toch? (Let op!! NOOB alert!)
kan het geen kwaad als ik dit proces onderbreek?

Ik zie de hele tijd het appel logo, en een witte cirkel.
Af en toe word het scherm zwart.. daarna weer de appel... dan komt de witte cirkel er weer bij.. etc etc
  #4  
Oud 01-12-09, 19:00
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Doe even een harde reset en als dat niet lukt een restore in [wiki]DFU[/wiki].
  #5  
Oud 01-12-09, 19:02
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 4
Standaard

harde reset gedaan.. Nu hebben we alleen een apple logo en daarna gaat ie uit..
Ik ga is kijken wat dfu is. Bedankt zover!
  #6  
Oud 01-12-09, 19:37
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Dat 'Herstellen alle instellingen' is inderdaad een onding. Ik heb dat laatst ook gedaan en had hetzelfde verschijnsel als Sjautz: appeltje met cirkeltje/harde reset om dat af te breken en daarna hersteld via iTunes. Uiteindelijk komt het dus weer goed, maar het blijft een beroerde optie.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #7  
Oud 01-12-09, 19:39
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2009
Berichten: 4
Standaard

Ok dfu is ook gelukt. Veel dank iedereen !!
Nu wil hij de nieuwste iphone software installeren.. mja ik wil wel weer jailbreak.
Is ff uitzoeken of het kwaad kan als ik de nieuwste erop zet..
  #8  
Oud 01-12-09, 20:04
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjautz Bekijk bericht
Ok dfu is ook gelukt. Veel dank iedereen !!
Nu wil hij de nieuwste iphone software installeren.. mja ik wil wel weer jailbreak.
Is ff uitzoeken of het kwaad kan als ik de nieuwste erop zet..
Gewoon de nieuwste software installeren. Deze kan namelijk gejailbreakt worden met Blackra1n (en eventueel unlockt worden met Blacksn0w).

Omdat het probleem is opgelost, kan hier een slotje op.

// Slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
terugzetten naar fabrieksinstellingen. insanety iPhone algemeen 3 25-08-10 20:11
terugzetten fabrieksinstellingen Lennart1973 iPhone algemeen 1 20-12-09 21:04
Iphone fabrieksinstellingen greenbeauty iPhone algemeen 1 09-10-09 17:33
Iphone Fabrieksinstellingen fcdb_ricky88 Archief 2 12-08-08 14:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:41.