iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Verbind met itunes = Gegevens kwijt?! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/49352-verbind-itunes-gegevens-kwijt.html)

Dirkeijkemans 02-12-09 18:08

Verbind met itunes = Gegevens kwijt?!
 
Hallo,
Toen ik mijn Iphone vanmiddag aan probeerde te zetten bleef deze hangen bij het apple-logo. Ook itunes herkende de iphone niet meer. Ik heb de iphone nu verbonden met de computer en ondertussen home ingedrukt gehouden en Itunes wil de Iphone nu herstellen. Nu heb ik gelezen dat dit betekend dat al mijn contacten dan worden verwijderd, dat zou echt een ramp zijn! Iemand die een oplossing heeft om nu de Iphone nog te back-uppen of zo?

iScorpio 02-12-09 18:12

Heb je de iPhone al eens eerder aan iTunes gehangen en destijds al een backup gemaakt? Zo ja, dan kan je deze na het herstellen weer terug plaatsen op de iPhone.

WDS001 02-12-09 19:47

Je contacten worden trouwens gesynchroniseerd met Outlook, ga daar dus even kijken of ze er staan. Zo ja, dan heb je geen enkel probleem ;) Normaal gezien wordt er trouwens bij elke synchronisatie automatisch een reservekopie gemaakt waarin al je instellingen bewaard staan.

Omdat deze informatie al op het forum te vinden is, gaat dit topic dicht.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:26.