iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iPhone herkent SIM niet meer (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/49367-iphone-herkent-sim-niet-meer.html)

Yurena 02-12-09 19:22

iPhone herkent SIM niet meer
 
Okay, ik ben echt heel nieuw met het iPhone gebeuren en ik heb al verschillende dingen opgezocht maar ik snap er echt niks van. Ik wilde vandaag dus een update doen via iTunes. En na die update herkende mijn iPhone mijn SIM kaart niet meer. Ik weet niet welke versie iPhone ik heb en de firmware weet ik ook niet, er staat alleen 16GB achterop de iPhone. Ja sorry, ik hoop echt dat iemand mij kan helpen want ik snap er niks van. Hoe moet ik dit verhelpen?

WDS001 02-12-09 21:50

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Hoogstwaarschijnlijk staat er nu firmware 3.1.2 op je iPhone. Die is te jailbreaken met Blackra1n. Blackra1n activeert ook, dus je moet het programma enkel downloaden van blackweather en draaien. Unlocken kan je met Bootneuter. Hierover kan je verdergaan in het Blackra1n-verzameltopic.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:08.