iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iPhone herstellen (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/50732-iphone-herstellen.html)

XanderSnelder 25-12-09 12:58

iPhone herstellen
 
Mijn iPhone is gejailbreaked (al torn ik hem kocht) en cydia staat erop, en hij is nu simlock vrij. Maar als ik hem herstel via iTunes, zit er dan weer een simlock op van t-mobile of niet? En is er ook een andere manier om hem te simlock vrij te maken, zonder hem te jailbreaken. Bijvoorbeeld naar T-mobile gaan en hem daar laten un locken?

iScorpio 25-12-09 13:03

Als het een iPhone is van T-Mobile en je gaat de firmware herstellen dan kan je alleen nog maar T-Mobile sim-kaartjes gebruiken. Er zit dus weer een simlock op.

Als de iPhone ouder is dan 1 jaar en deze hoort bij jouw T-Mobile account, dan kan je deze gratis laten unlocken door T-Mobile. Moet allemaal wel op jou naam staan.

De Generaal 25-12-09 13:03

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Updaten / herstellen zorgt er voor dat een eventuele jailbreak en unlock weer verwijderd worden. Dus ja, als de iPhone van oorsprong niet simlockvrij is, dan heeft deze na de herstel weer een simlock. Je kunt je iPhone echter zelf unlocken met bijvoorbeeld Blacksn0w. Je kunt je iPhone ook door T-Mobile laten unlocken. Als de iPhone ouder is dan een jaar, dan doen zij dit gratis.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:17.