Lokalisatie bepaling 1.1.3 google maps

Lokalisatie bepaling 1.1.3 google maps discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) kost de lokalisatie bepaling in google maps geld? Ik begrijp dat er gekeken wordt hoever je van bepaalde telefoonmasten zit maar krijg je dan geen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15-01-08, 23:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 493
Standaard Lokalisatie bepaling 1.1.3 google maps

kost de lokalisatie bepaling in google maps geld? Ik begrijp dat er gekeken wordt hoever je van bepaalde telefoonmasten zit maar krijg je dan geen roamingskosten oid? In nederland hoop ik van niet toch!!! en t buitenland? Weet iemand hier iets meer over? Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15-01-08, 23:32
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 268
Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

De locatie bepaling wordt gedaan doormiddel van een drie hoeks meting waarbij aan de hand van signaal sterkte van de GSM zenders een positie wordt berekend

Er vind geen communicatie plaats met de netwerken, je maakt dus geen kosten.
__________________
  #3  
Oud 15-01-08, 23:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 131
Standaard

Het oproepen van de actuele kaart in google maps kost natuurlijk wel geld als je dit via GPRS gaat doen.
  #4  
Oud 15-01-08, 23:46
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 268
Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Yep dat natuurlijk wel....
__________________
  #5  
Oud 16-01-08, 09:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 493
Standaard

oke! dan is het duidelijk! bedankt!!
  #6  
Oud 16-01-08, 09:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Hengelo
Berichten: 87
Standaard

Voordat we het kunnen testen zijn we waarschijnlijk weer wat weekjes verder! Het is wel een geweldige toevoeging op googlemaps....
__________________
fw 1.12 en t9 nederlands!
  #7  
Oud 16-01-08, 13:13
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 11
Standaard

Je kunt het met navizon allemaal al doen op je 1.1.2 iphone.
Werkt heel aardig en je kunt zelfs zien waar de mensen op je buddylist uithangen (als die dat goed vinden natuurlijk)
  #8  
Oud 16-01-08, 14:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Vught
Berichten: 164
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ironmanixs Bekijk bericht
De locatie bepaling wordt gedaan doormiddel van een drie hoeks meting waarbij aan de hand van signaal sterkte van de GSM zenders een positie wordt berekend

Er vind geen communicatie plaats met de netwerken, je maakt dus geen kosten.
Ik heb destijds de betaalde Navizon genomen en dit werkte perfect. Hij lokaliseerde me dan een straat verderop dus best netjes eigenlijk. Ik hoop van harte dat Google het beter doet anders kunnen ze me rug op met hun feature die ze gejat hebben.
  #9  
Oud 16-01-08, 15:11
O.G.'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Apple Store
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martijn Snels Bekijk bericht
Ik heb destijds de betaalde Navizon genomen en dit werkte perfect. Hij lokaliseerde me dan een straat verderop dus best netjes eigenlijk. Ik hoop van harte dat Google het beter doet anders kunnen ze me rug op met hun feature die ze gejat hebben.
Navizon localiseerde mij 200m te slordig
__________________
My antenna is smaller than yours!
  #10  
Oud 16-01-08, 15:30
Celf's schermafbeelding
» iPhone 11 Pro 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 12.4]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 514
Standaard

Als je op de iPhone support site van apple kijkt is daar al een thread aan het ontstaan dat dit in Engeland niet goed werkt.....meestal helemaal niet werkt. Of dit een bug is of nog onbekendheid met de feature staat er niet bij.....enkel ontevreden gebruikers. Ook de "traffic" knop werkt niet buiten de VS volgens diezelfde thread.

Apple - Support - Discussions - ''Cannot Determine Your Location'' ...

Als dat zo is blijft wordt het steeds minder interessant om een keer te gaan updaten....
  #11  
Oud 16-01-08, 21:10
FEVER's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 17
Standaard

Werkt bij mij ook niet ... krijg elke keer de melding 'your location could not be determined' !

Pfff, weer iets dat alleen in de US werkt zeker?
Klonk nochtans wel leuk.
  #12  
Oud 16-01-08, 21:57
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Navizon localiseert mij in een ander dorp..helaas niet nauwkeurig. Bestaat er een kans dat google dit beter zou doen? Lijkt me dat ze gebruik maken van dezelfde palen?
  #13  
Oud 17-01-08, 11:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 493
Standaard

hoop dat t wel goed werkt anders is dat wel een grote teleurstelling!!!
  #14  
Oud 17-01-08, 12:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 69
Standaard

Op 200m na, was hij hier thuis nauwkeurig. Goed als je verloren loopt in grote steden ;-)
  #15  
Oud 17-01-08, 12:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 493
Standaard

valt dus toch wel n beetje tegen! is die gps module al uit voor de iPhone? de zou toch januari of februari komen?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigon: vs MAPS (locatie bepaling) damnet iPhone Navigatie 1 12-10-09 11:23
Locatie bepaling google maps en Skyhook sic139 iPhone algemeen 1 19-03-08 12:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:48.