iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Settings 3G & EDGE (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/51108-settings-3g-and-edge.html)

Cable 31-12-09 15:58

Settings 3G & EDGE
 
Hallo,

Heb al meerdere keren gelezen dat je het 3G en EDGE gedoe niet standaard kan uitzetten in je iPhone. Hij kan dus verbinding maken zonder dat je het echt wil. Nu zeggen ze dat je je iPhone moet jailbreaken, en dan kan je het wel uitzetten met die Sbsettings fzo.

MAAR: Ik ga pas een iPhone in Januari halen, en deze hebben die nieuwe bootrom en zijn dus niet meer goed te Jailbreaken? Ik kan dat dus helemaal niet uitzetten? Dus er gaat geld af min prepaidkaart gaan zonder dat ik het eigenlijk wil?

Bedankt

De Generaal 31-12-09 16:00

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Ze zijn tethered te jailbreaken en gezien je met een Prepaid kaart gaat werken, adviseer ik je ten zeerste om je iPhone wel te jailbreaken en SBSettings te installeren. Anders zul je zien dat er een hoop beltegoed verdwijnt, zonder dat je iets doet. Probeer eens via de zoekfunctie of in deze sectie te zoeken en je zult een hoop verhalen lezen met ervaringen hier mee.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:46.