Iphone as Touch

Iphone as Touch discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, If I bought an unlocked iPhone would I be able to use it as an ipod Touch i.e. only with WiFi? Or do I ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-01-10, 14:52
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 12
Standaard Iphone as Touch

Hi, If I bought an unlocked iPhone would I be able to use it as an ipod Touch i.e. only with Wi-Fi?

Or do I need an active sim?

I am currently with a sim only deal with telfort so dont want another expensive contract.

thanks
d
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-01-10, 15:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Jailbreak je iPhone en daarna SBsettings downloaden uit Cydia. Kan je 3G/gprs uitzetten. Dan heb je geen internet abo nodig.

Wil je ook je profiel aanpassen dan weten we welke iPhone je hebt.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 02-01-10, 15:08
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 13.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 634
Standaard

Als je geen jaibreak wil doen, ga naar: instellingen-netwerk-mobiel datanetwerk en maak daar alles leeg. Dat werkt bij een iPhone 2G.

(in English: settings-general-network-cellular data network. Delete everything there, APN, username, password).

Edit: een 2G moet je jaibreaken om in NL te kunnen gebruiken natuurlijk! Maar misschien is het een 3G?

Laatst gewijzigd door remundo7000; 02-01-10 om 15:16.
  #4  
Oud 02-01-10, 15:09
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Bij mij is deze standaard leeg (Kpn eigen) maar je kan ook inderdaad "onzin" neer zetten, dat moet ook werken.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 02-01-10, 15:16
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 12
Standaard

Ok struggling with the Dutch a little

I dont have an iPhone yet. I have a brand new Touch from USA
But I want to sell my touch and buy an iPhone because I want access to more apps.

So I was thinking of buying an unlocked iPhone 3GS.
And wanted to know if I bought one, would I be able to use it as a Touch (i.e. without a contract)

Would I first need to put in an active sim card? to activate it via iTunes?
And then could I just remove the sim and use it only on Wi-Fi?

Or would it not allow me to do that?
I tried searching other forums but could never get a definitive answer.

Cheers,
d
  #6  
Oud 02-01-10, 15:22
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 13.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 634
Standaard

Sorry, I don't know, I have a regular t-mobile iPhone and an older 2G. I suppose you can activate it with any old simcard, if it is a factory-unlocked iPhone, like the ones sold in Belgium.
  #7  
Oud 02-01-10, 15:24
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Ik blijf gewoon lekker in het nederlands, sorry

Je kan activeren met Blackra1n, dus geen enkel probleem
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #8  
Oud 02-01-10, 15:25
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 12
Standaard

Thanks, and once activated can I remove the simcard and carry on using as a Touch (Wi-Fi) until I decided to actually get a yearly mobile contract etc?
  #9  
Oud 02-01-10, 15:27
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pulp Bekijk bericht
Thanks, and once activated can I remove the simcard and carry on using as a Touch (Wi-Fi) until I decided to actually get a yearly mobile contract etc?
ja, dat is correct
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #10  
Oud 02-01-10, 15:40
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 12
Standaard

Thanks King!

Why do I need to jailbreak it with Blackra1n?
Even though it is factory locked, i would still need to do this?
  #11  
Oud 02-01-10, 15:45
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pulp Bekijk bericht
Thanks King!

Why do I need to jailbreak it with Blackra1n?
Even though it is factory locked, i would still need to do this?
Vooruit in het beste (steenkolen) Engels:

You mean factory unlocked: than you don't need Blackra1n. You can use than youre iPhone as a iPod Touch.

When you have a iPhone that is Factory Locked you have to jailbreak and activate with Blackra1n. The activate is the important thing for you.
When you have decided witch operator you want you can use Blacksnow for the unlock.

I think that everything is now clear
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #12  
Oud 02-01-10, 16:06
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 12
Standaard

yeah thanks!
  #13  
Oud 02-01-10, 16:10
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Mooi,

Dan kan deze op slot, dit is namelijk ook te vinden met de zoekfunctie

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Touch Screen Aparte Multi-Touch gedrag Amdixer iPhone algemeen 4 08-12-09 17:45
Windows: iPod Touch en iPhone Duco10 Desktop-applicaties 8 27-05-08 21:22
iPhone of iPod Touch? ind0power Archief 9 07-04-08 14:58
ipod touch op iphone? dennis9920 iPhone algemeen 5 27-03-08 23:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:04.