iPod Touch 1G gaat niet aan

iPod Touch 1G gaat niet aan discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) mijn ipod touch gaat niet meer aan ook als ik hem aan me mac hang iemand een idee of gewoon aan me mac laten hangen...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-01-10, 16:34
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 115
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard iPod Touch 1G gaat niet aan

mijn ipod touch gaat niet meer aan ook als ik hem aan me mac hang iemand een idee of gewoon aan me mac laten hangen
__________________
iPhone 2G 8GB, 3G 16GB, 4 32GB, 4S 16GB. iMac 20", 24", 27".
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-01-10, 16:35
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

In DFU zetten en dan herstellen. Kijk in de wiki wat DFU is en hoe het moet.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 02-01-10, 17:21
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 115
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

werkt niet maar ik heb gelezen dat je hem er gewoon aan moet laten hangen zo dit kunnen
__________________
iPhone 2G 8GB, 3G 16GB, 4 32GB, 4S 16GB. iMac 20", 24", 27".
  #4  
Oud 02-01-10, 17:24
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pipo-1998 Bekijk bericht
werkt niet maar ik heb gelezen dat je hem er gewoon aan moet laten hangen zo dit kunnen
DFU moet altijd werken. Het luistert erg nauw, dus je moet echt precies 10 seconden de home + sleepbutton inhouden (en als het goed is hoor je ook een flits te zien).

Snap verder niet echt goed wat je met deze post bedoeld. Zou je misschien iets duidelijker kunnen zijn?
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #5  
Oud 02-01-10, 17:25
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Aanvulling op De Generaal: Mocht DFU echt niet werken, is het een hardwarematig probleem, maar vooralsnog, net was De Generaal zegt: DFU luistert echt heel, heel nauwkeurig sinds FW 3.x.x.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 02-01-10, 17:32
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 115
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

ik weet het niet want DFU werkt niet ik hou hem nog 24 uur aan me com daarna apple bellen!

probleem van zwart beeld opgelost synct nu alleen niet meer mijn imac kent hem denk ik niet ik heb al andere usb poort enzo geprobeert

hij doet het weer 100% maar nog een vraag ik heb hem nu gewoon weer met de officiele software zou apple nu nog kunnen zien dat ik hem ooit heb ge jailbreakt ivm met me garantie!
__________________
iPhone 2G 8GB, 3G 16GB, 4 32GB, 4S 16GB. iMac 20", 24", 27".

Laatst gewijzigd door King1987; 03-01-10 om 21:53. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #7  
Oud 03-01-10, 12:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 11
Standaard

nee dat kunnen ze niet meer zien als je officiele firmware weer hebt
dus geen probleem
  #8  
Oud 03-01-10, 14:16
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 115
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

super deze kan op slotje!
__________________
iPhone 2G 8GB, 3G 16GB, 4 32GB, 4S 16GB. iMac 20", 24", 27".
  #9  
Oud 03-01-10, 21:54
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Mooi, dit is al vaker op het forum besproken, dus hij kan inderdaad op slot!

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipod touch gaat niet meer aan srgnn-38 iPhone algemeen 4 07-10-10 17:59
ipod touch3g geeft aan dat het een ipod touch 2g is erik1995 iPhone algemeen 3 07-10-10 16:35
iPod Touch gaat niet aan. Mittt iPhone algemeen 1 13-02-10 11:57
Ipod Touch 2G Niet meer Aan te krijgen Mikatjuh iPhone algemeen 2 13-02-09 19:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:09.