iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Wie wil mij helpen unlocken? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/51297-wie-wil-helpen-unlocken.html)

annuh 03-01-10 17:49

Wie wil mij helpen unlocken?
 
Ik heb gisteren een witte 16gb 3gs iphone gekocht. Ben er er helemaal blij mee, maar ja, ik moe nog 3 maanden wachten totdat ik hem echt kan gebruiken met t-mobile (heb nu vodafone).

Nu heb ik zitten rondneuzen op de unlock fora van jullie, maar ik kom er gewoon niet uit (en ben ook een beetje angstig om van alles met mijn iphone uit te voeren).

Is er iemand die mij kan helpen met wat ik bv moet downloaden (en waar ik het kan vinden) of is er iemand in de buurt van Amersfoort die het voor mij wil doen?

Nu zag ik ok ergens dat als het 4e en 5e cijfer van je serie nummer boven de 40 zijn, dat het dan wat problemen kan geven? Bij zijn die cijfers 49.

Ik hoop dat iemand van jullie mij wil helpen, ik heb helaas niemand in de buurt die er verstand van heeft en zelf ben ik dus ook een ei in dit soort dingen:o.

Vast bedankt!
Annemarie

Ps. Ik hoop dat ik dit in het juiste forum onderdeel heb gezet

De Generaal 03-01-10 17:55

In onze Wiki tref je handleidingen en uitleg bij begrippen die je nog niet kent. Om te unlocken zul je je iPhone eerst moeten jailbreaken met Blackra1n, en vervolgens unlocken met Blacksn0w..

De volgende pagina's adviseer ik je te bezoeken:

- Jailbreaken met Blackra1n
- Unlocken met Blacksn0w
- [wiki]Tethered-jailbreak[/wiki]

In onze Wiki lees je verder meer over wat jailbreaken en unlocken nu precies inhoudt en anders kan de zoekfunctie je ook nog eens helpen.

Omdat deze vraag al meerdere keren aan bod is gekomen, sluiten wij dit topic.

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:53.