iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Iphone haarscheurtjes help!!!! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/51300-iphone-haarscheurtjes-help.html)

yns_75 03-01-10 18:54

Iphone haarscheurtjes help!!!!
 
Een maandje geleden had ik een haarscheurtje aan de onderkant waar de usb-lader erin gaat ontdekt. Ik dacht van: "laat maar zitten". Nu is het dus doorgegroeid en is het een barst geworden van ongeveer 2cm. Ook is een stukje waar het schroefje zit stuk gegaan en ervan afgevallen. Ik heb 'm nog nooit laten vallen. Vandaag heb ik ook een haarscheurtje ontdekt bij de ingang van de oordopjes. Ik ben vandaag naar de T-Mobile Shop in Arnhem geweest en ze hebben de iPhone gestuurd naar reparatie. Ik lees nu overal dat je een nieuwe krijgt bij een niet-voelbare. Maar mijn iPhone heeft een barst gekregen door een haarscheur en ik heb nog 'n haarscheur dus aan de bovenkant. Wat zijn mijn kansen op een nieuwe iPhone en wat kan er als slechtst gebeuren?

De Generaal 03-01-10 18:58

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:20.