iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   van 221 jailbreak naar 312 officieel met behoud van details (SMS/contacts/etc) (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/51485-221-jailbreak-naar-312-officieel-behoud-details-sms-contacts-etc.html)

gonijn 06-01-10 13:03

van 221 jailbreak naar 312 officieel met behoud van details (SMS/contacts/etc)
 
Hallo Guru's,

Voor een vriendin van mij heb ik langeleden haar iPhone op 2.2.1 jailbreak gezet. Helaas heeft zij er zelf contacts etc ingezet en niet met outlook gesyncd. Nu wil zij graag upgraden naar 3.1.2, zonder jailbreak. Met de JB doet zij toch niet zo veel. iPhone is t-mobile, met TM sim, dus upgrade is geen probleem. Maar hoe zorg ik voor overdracht van de gegevens?

Kan ik gewoon upgraden, reserve copy via itunes? Zet ie dan deze gegevens terug, of kan een reserve copy van een 221 JB niet worden restored op een 312 OFF?

Iemand enige ervaring?

Mijn dank is groot (en die van die vriendin heel erg groot).

Gonijn

markzijlstra 06-01-10 14:02

Gewoon contacten, kalender, photo's en alles synchroniseren met iTunes. Een reservekopie maken, upgraden en reservekopie terugzetten. Dan verlies je mijn inziens geen gegevens.

Succes!

De Generaal 06-01-10 14:14

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Als je je contacten en dergelijke mee wilt nemen, dan zul je alles moeten synchroniseren, en een Reservekopie maken (waar alles in wordt opgeslagen). Contacten moet je even syncen met Outlook, want deze worden niet in de Reservekopie opgeslagen. Na het updaten en de Reservekopie terugzetten, en syncen met Outlook en that should do the trick.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:02.