I Tunes naam I phione veranderen

I Tunes naam I phione veranderen discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb even een vraag. heb de 112 versie en ga er direct muziek op zetten. Nu zie ik dat bij het hacken de naam van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17-01-08, 09:18
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 164
Standaard I Tunes naam I phione veranderen

Heb even een vraag. heb de 112 versie en ga er direct muziek op zetten.
Nu zie ik dat bij het hacken de naam van mijn telefoon een andere naam heeft. Zou ik in I tunes de naam kunnen veranderen in mijn eigen naam.

Je kan dubbel klikken op de naam van de telefoon.

Werkt mijn toestel dan nog gewoon.

Wil het niet proberen en zien dat het niet lukt

Misschien is het wiel al uitgevonden
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17-01-08, 11:13
Patipod's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 224
Standaard

Je kunt je naam gewoon wijzigen door op dat Iphone icoontje te klikken in Itunes. Waarom zou je Iphone niks meer doen. Je verandert toch alleen maar je naam.
__________________
Eerst Iphone 2G US 8GB, toen Iphone 3G NL 8GB black en nu Iphone 4 16GB black
  #3  
Oud 17-01-08, 13:02
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 381
Standaard

hahaha mensen zijn in het begin echt bang dat ze die ding mollen XD was ik ook hoor
__________________
Gezocht Kapote of Defecte iPhone 3G/3GS
iPhone 4
  #4  
Oud 17-01-08, 14:10
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 164
Standaard

Ja kan nu mijn muziek via Itunes niet overzetten
Eens gaan kijken wat daar weer over geschreven wordt
  #5  
Oud 29-01-08, 07:39
p1nda's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Hoogvliet
Berichten: 66
Standaard

Lol je verander de doelmap voor de synchronisatie toch niet. Moet gewoon werken hoor, doet het bij mij ook nog
  #6  
Oud 29-01-08, 08:33
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 164
Standaard

Ja is gefixd :
Moet ik wel aanvinken natuurlijk
Handmatig syncroniseren
  #7  
Oud 29-01-08, 11:10
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.172
Standaard

opgelost.. slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ebuddy naam veranderen armand105 iPhone Apps 6 30-01-11 17:11
Mac OS X: naam in appstore veranderen janmetdepet iTunes 1 10-02-09 10:41
Bluetooth naam veranderen Komkommer iPhone algemeen 21 15-04-08 20:24
Naam veranderen? Nazz iPhone algemeen 1 03-04-08 20:47
Foto: Naam fotomap veranderen Mathias87 Muziek, foto & video 2 30-03-08 19:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:58.