Cydia Queue opschonen

Cydia Queue opschonen discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb onlange WiFi Security Audit software (iWep Pro) geinstalleerd. Dit is allemaal prima gegaan. Nu als ik iets anders uit Cydia wil installeren ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11-01-10, 13:48
Hammertime's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Rheden
Berichten: 98
Standaard Cydia Queue opschonen

Hallo,

Ik heb onlange Wi-Fi Security Audit software (iWep Pro) geinstalleerd. Dit is allemaal prima gegaan. Nu als ik iets anders uit Cydia wil installeren wilt Cydia iWep Pro nogmaals installeren... Ik krijg vervolgens direct een foutmelding dat er een aantal conflicten zijn opgetreden.

Is er een mogelijkheid om via SSH deze queue leeg te gooien?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11-01-10, 16:26
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2009
Locatie: woerden
Berichten: 237
Standaard

wat voor foutmelding krijg je dan
  #3  
Oud 11-01-10, 17:27
Hammertime's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 13.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Rheden
Berichten: 98
Standaard

ik heb het inmiddels al opgelost.. ik moest de repo van iWep Pro verwijderen en opnieuw toevoegen.. Ik denk dat het ergens in de cache is blijven hangen.

Slotje?
  #4  
Oud 11-01-10, 19:19
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Ja, hier kan inderdaad een slotje op, omdat dit een "vaag" probleem zonder een duidelijke oplossing.

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 

Labels
cydia, opschonen, queue



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: Opschonen Hydro iTunes 0 06-01-11 13:21
hoe kan ik de queue van de installer zien hvrossum iPhone algemeen 5 18-06-08 21:09
Installer queue caridina Jailbreak apps en thema's 6 14-05-08 21:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:01.