iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   na jailbreak alleen recovery (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/52968-na-jailbreak-alleen-recovery.html)

happy86 28-01-10 16:32

na jailbreak alleen recovery
 
Hoi,

Heb mijn iPhone 3GS (fw 3.1.2) gejailbreakt. Nu als ik hem moet rebooten voor een programma of gewoon zelf uit en aan doe springt hij uit zichzelf in recovery mode. Dan krijg ik ook een schermpje te zien met een iPhone stekker en iTunes.

Zwaar irritant natuurlijk, maar ik heb een manier gevonden om het te omzeilen. Ik sluit hem dan weer aan blackra1n en die start hem dan voor me. Dit is natuurlijk maar een tijdelijke oplossing. Heeft iemand anders een betere oplossing.

Het grappige is dat ik mijn iPhone voor software problemen naar reparatie heb gestuurd. Ze konden het niet repareren, dus nu heb ik een vervangende toestel :p.

Alvast bedankt,

Happy

Hussie 28-01-10 16:45

Nee, er is nog geen oplossing voor tethered-jailbreak. :)

happy86 28-01-10 18:25

Had het wel kunnen weten eigenlijk. De eerste paar keren heb ik dan ook via iTunes lopen recoveren. Normaal geeft hij dan een error aan bij het herstellen i.v.m. jailbreak firmware. Maar dat vroeg hij deze keer niet.

Mijn 4e en 5e nummer van mijn serial is overigens samen maar 2 en lang niet 40 :P. Maar goed dank je wel voor een snelle reactie en ik hoop dat er snel een oplossing komt hiervoor.

De Generaal 28-01-10 18:53

Omdat dit inderdaad al bekend is als tethered-jailbreak en hier nog geen oplossing voor is en er tevens al wat topics over lopen, sluiten wij dit topic.

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:07.