WIFI

WIFI discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik weet dat er een hoop over wifi staat op het forum maar kan niet terug vinden waar staat hoe ik wifi instel?? Kan iemand ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 January 2008, 10:52
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 13
Exclamation Wi-Fi

Ik weet dat er een hoop over Wi-Fi staat op het forum maar kan niet terug vinden waar staat hoe ik Wi-Fi instel??

Kan iemand mij op weg helpen?

1.1.1us 8gb
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 January 2008, 10:56
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Settings - Wi-Fi ??
Daar je netwerk selecteren en wachtwoord invoeren als hij beveiligd is ??
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 21 January 2008, 11:20
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 13
Standaard

nou ik vind niks erover...
  #4  
Oud 21 January 2008, 11:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bossy Bekijk bericht
nou ik vind niks erover...
Dat is dan heel jammer. Met zo'n antwoord kunnen wij ook niets.
  #5  
Oud 21 January 2008, 11:27
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Bossy ga naar de instellingen en dan Wi-Fi dan zoekt die automatisch naar netwerken. Selecteer je eigen netwerk (draadloos, als je die hebt anders gaat het niet) en voer een wachtwoord in als je je draadloze modem of router hebt beveiligd met een wachtwoord.

en anders moet je op Anders klikken en handmatig je instellingen invoeren?
  #6  
Oud 3 February 2008, 20:51
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 13
Standaard

ok dat ben ik nu aan het doen...

Ik moet een password invoeren:
Moet ik dan de passkey invoeren??

Ik ben nou eenmaal niet een computerfreak
  #7  
Oud 3 February 2008, 20:57
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 13
Standaard

En waar kan ik dan het password vinden van mijn draadloze netwerk?
  #8  
Oud 3 February 2008, 20:59
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 13
Standaard

ik krijg steeds unable to join??
  #9  
Oud 3 February 2008, 21:16
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bossy Bekijk bericht
En waar kan ik dan het password vinden van mijn draadloze netwerk?
als je geen password hebt is dat niet nodig, maar als je dus een wachtwoord hebt ingesteld dan moet je die invoeren.

en als je het niet weet moet je even naar de instellingen van je router gaan.

open internet explorer/firefox ofzo

typ: 192.168.1.1 (dit is meestal bij alle routers zo)
gebruikersnaam: admin
wachtwoord: admin

gebruikersnaam en wachtwoord zijn standaard als je het niet hebt gewijzigd.

en dan kun je dus een wachtwoord voor je netwerk instellen of je wachtwoord wijzigen.
__________________
Don't tell people your dreams, show them!
  #10  
Oud 3 February 2008, 21:28
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 13
Standaard

? _

Laatst gewijzigd door Bossy; 3 February 2008 om 21:41.
  #11  
Oud 3 February 2008, 21:31
Kaspers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: 058
Berichten: 156
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bossy Bekijk bericht
Na dit gedaan te hebben krijg ik keys...
wat moet ik nou invoeren als password?
Doe maar: fietsbel
dan weet iedereen je Wi-Fi password .

Serieus, moeten we nou echt een wachtwoord voor je verzinnen ?
__________________
  #12  
Oud 3 February 2008, 21:39
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bossy Bekijk bericht
Ik kom makkelijk in mijn router...dan ga ik naar wireless en dan begint de narigheid
Wep Mode disabled is alles goed en heb ik inet op de iphone
dan heb ik nog web mode 64 bit en 128 ( welke te gebruiken?)

Ik heb trouwens een smc barricade

Daarna mag ik een passphrase invoeren...

Na dit gedaan te hebben krijg ik keys...

wat moet ik nou invoeren als password?
Kijk als je daar zit en je wilt perse WEP beveiliging dan druk je op ENABLE.
dan kies je voor 64 of 128 bit.. (k zou dan 128 doen) dan moet je een hele lange wachtwoord invoeren die bestaat uit 0-9, A-F

en je mag natuurlijk ZELF weten wat je invult als wachtwoord. Vervolgens die je APPLY dan start je router opnieuw op..
__________________
Don't tell people your dreams, show them!
  #13  
Oud 3 February 2008, 21:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

als ik nu op mijn Wi-Fi verbinding druk loopt mijn iPhone vast heb net geupgrade naar 1.1.3-3 DEV vind het maar vreemd
  #14  
Oud 3 February 2008, 22:37
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarkBender Bekijk bericht
als ik nu op mijn Wi-Fi verbinding druk loopt mijn iPhone vast heb net geupgrade naar 1.1.3-3 DEV vind het maar vreemd
Ga naar Settings>General>Reset en reset je netwerk settings? start je iPhone opnieuw op en probeer het opnieuw? Misschien helpt het.
__________________
Don't tell people your dreams, show them!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad Wi-Fi of iPad Wi-Fi + 3G: wat vind jij, en waarom? yuiop88 iPad algemeen 57 15 May 2012 01:31
Wi-Fi button is grijs [NO-Wi-Fi] pcsw Wi-Fi 52 3 March 2012 12:05
Onthoud Wi-Fi wachtwoord niet zodra ik ergens anders Wi-Fi hebt gebruikt chrissiegers Wi-Fi 0 21 March 2010 22:05
Wi-Fi geeft default als Wi-Fi netwerk pieter0000 Wi-Fi 1 22 January 2009 21:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:10.