//

iPhone 2G unlocked op T-Mobile?

iPhone 2G unlocked op T-Mobile? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Vraagje? Ik heb hier een iPhone 2G 3.0.1 (ooit in de states meegenomen) die ik zelf geunlocked heb voor mijn Vodafone abbo. Nu werkt hierin ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11-02-10, 13:01
nl21743 nl21743 is offline
• iOS 5.1.1
• 6.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 3
Standaard iPhone 2G unlocked op T-Mobile?

Vraagje?

Ik heb hier een iPhone 2G 3.0.1 (ooit in de states meegenomen) die ik zelf geunlocked heb voor mijn Vodafone abbo.

Nu werkt hierin ook een T-Mobile sim, daar deze zelf unlocked is. Als ik deze nu update naar de laatste firmware 3.1.3, moet ik dan deze wederom zelf unlocken (nog niet mogelijk toch met de baseband update?) of staat deze automatisch open voor het T-Mobile netwerk, aangezien T-Mobile de officiele provider is voor iPhones in NED.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11-02-10, 13:18
King1987's schermafbeelding
King1987 King1987 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 6.0.1
• 6.0 beta
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Er is geen baseband update voor de iPhone 2G. Mocht hij onverhoopt gelockt zijn, moet je hem jailbreaken en uit Cydia Bootneuter halen voor de unlock.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 11-02-10, 13:29
nl21743 nl21743 is offline
• iOS 5.1.1
• 6.0.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 3
Standaard

Ok, thx.

Maar als ik nu update naar 3.1.2, werkt deze fw dan op T-Mobile ned of moet ik hem unlocken via Cydia?
  #4  
Oud 11-02-10, 13:30
King1987's schermafbeelding
King1987 King1987 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 6.0.1
• 6.0 beta
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Als je gewoon update wil het wel eens voorkomen dat hij het gewoon blijft doen. Maar dit verschilt wel eens. Gewoon doen als je dat perse wilt en mocht je moeten unlocken, gewoon Bootneuter gebruiken
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 12-02-10, 13:45
De Generaal's schermafbeelding
De Generaal De Generaal is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 4.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Een Amerikaanse iPhone zal niet werken met een T-Mobile sim. Je zult deze dus inderdaad moeten unlocken. Daarvoor heb je BootNeuter nodig (klik op de link voor een handleiding ).

Omdat deze vraag al meerdere keren aan bod is gekomen, sluiten wij dit topic.

// Slotje
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Jailbreak greenpoison en T-Mobile unlocked iphone MStrMnd Odido (T-Mobile) 3 05-02-11 14:29
iPhone 3G: iPhone 3G unlocked zonder ultrasn0w of T-mobile! Drinkyoghurt Unlock 0 13-12-10 06:41
iPhone 3G: Unlocked gloednieuwe 3G van T-Mobile marco.hoppenbrouwer Unlock 14 03-05-09 08:09
Iphone kopen-> Unlocked of bij t-mobile? sandertjah12 Koopinformatie Nederland 16 27-07-08 14:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:53.