iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iPhone reageert nergens meer op? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/54084-iphone-reageert-nergens-meer-op.html)

PaulDurden 12-02-10 19:16

iPhone reageert nergens meer op?
 
Mijn iPhone 3GS reageert sinds een uurtje nergens meer op. Laatste keer dat ik keek zat hij nog op 40% batterij. Ik heb hem even aangesloten aan een goedkope Chineese USB-oplader (die het met een andere 3GS overigens wel gewoon doet) en toen ik het scherm aan wou zetten (de iPhone stond aan) reageerde hij niet. Het scherm blijft (wat ik ook doe) zwart.

Geen probleem zou je denken, even home en power ingedrukt houden voor hard reset.. maar dat had ook geen resultaat. Iets bezorgder heb ik hem vervolgens aan een computer gehangen met een USB-kabel, maar noch iTunes noch de iPhone lijken daar iets van te merken. Zelfs geprobeerd om de handelingen voor restore- en DFU-mode te doorlopen maar ook dat lijkt geen resultaat op de iPhone of iTunes te hebben.. Ook de officiele lader van Apple (met verloopstuk voor USA-stekker) heeft geen enkel merkbaar effect (geluid/trillen/scherm).

Iemand nog tips waar het aan zou kunnen liggen of wat ik zou kunnen proberen? Anders een betrouwbare/goedkope spot om de batterij te laten vervangen?

Destiny 13-02-10 00:27

Ben bang dat de batterij dood is. Nooit een goed idee om een andere oplader te gebruiken dan de originele iphone oplader.

iScorpio 13-02-10 00:32

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Destiny (Bericht 416148)
Ben bang dat de batterij dood is. Nooit een goed idee om een andere oplader te gebruiken dan de originele iphone oplader.

Was ook mijn eerste ingeving. Schiet je alleen nu wel niks mee op.

PaulDurden 13-02-10 20:51

Toch bedankt voor het meedenken! Ik heb hem vandaag op de bus gedaan naar een third party repair service. Slotje wat mij betreft!

WDS001 13-02-10 20:52

Op eigen verzoek een slotje.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:26.