[TKA] Silvercard werkend met t-mobile prepaid

[TKA] Silvercard werkend met t-mobile prepaid discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een voorbereide silvercard (zie supersim methode) met een t-mobile prepaid kaart te koop. Op 2 telefoons getest met bootloader 4.6 en hij werkt. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21-01-08, 21:00
roelofk's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Deventer
Berichten: 103
Standaard [TKA] Silvercard werkend met t-mobile prepaid

Ik heb een voorbereide silvercard (zie supersim methode) met een t-mobile prepaid kaart te koop. Op 2 telefoons getest met bootloader 4.6 en hij werkt.

Zit nog 15 euro beltegoed op en de orginele T-mobile sim krijg je erbij met alle spullen die erbij zaten.

40 euro, voor 19 uur besteld = volgende dag in huis (als tnt meewerkt dan ;-)
__________________
blog.KidLazy.nl
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21-01-08, 23:47
SRT-4man's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 53
Standaard

werkt deze card niet met andere providers of andere tmobile kaartjes?
  #3  
Oud 21-01-08, 23:56
roelofk's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Deventer
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SRT-4man Bekijk bericht
werkt deze card niet met andere providers of andere tmobile kaartjes?
Ja het kan ook met je eigen t-mobile kaartje (als hij tenminste van het type v1 is) maar dan moet ik hem voor je overzetten en ik woon in Deventer.

Het handige van dit is juist dat je alles in 1 keer goed hebt maar ja dan kun je niet je huidige telefoonnummer gebuiken.
__________________
blog.KidLazy.nl
  #4  
Oud 22-01-08, 00:02
SRT-4man's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 53
Standaard

nee idd en dat is wel van groot belang, en dat is ook ongeveer de enige reden dat ik nog bij Orange zit (alhoewel dat bijna Tmobile is )

Ik zoek dus nog maar even verder naar een goedkope unlock methode!
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 activeren met Prepaid SIM T-Mobile R@ver T-Mobile 10 01-07-11 18:53
T-Mobile FaceTime met Iphone 4 Prepaid extra kosten? ctrl8 T-Mobile 6 14-04-11 18:35
Duitse T-Mobile Iphone met Nederlandse T-Mobile prepaid ndjiphone T-Mobile 7 16-08-10 15:38
Gratis Internet met T-Mobile Prepaid LL_Pachito Chat en geruchten 19 11-09-09 18:43
Telfort internet niet werkend op Nederlandse T-mobile Iphone 3g bassiebreda T-Mobile 5 15-10-08 13:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:55.