iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Hoe activeren/unlocken nieuwe bootrom? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/54253-activeren-unlocken-nieuwe-bootrom.html)

b-style 15-02-10 18:51

Hoe activeren/unlocken nieuwe bootrom?
 
Hoi,

ik heb een probleempje, ik heb hier een iphone 3GS US liggen van een vriend van me die ik even zou activeren/unlocken/jailbreaken etc. :P

ik heb hem in itunes per ongeluk hersteld naar de nieuwe firmware 3.1.3. en dus hoogst waarschijnlijk ook naar de nieuwe bootrom.

Ik kan er nu helemaal niets mee, ik kan hem in recovery mode zetten maar meer niet, heb hem al geprobeerd te restoren naar diverse (custom) firmware maar krijg steeds een foutmelding.

Heeft iemand een idee hoe ik deze iphone nu werkend kan krijgen of is het gewoon afwachten totdat er een jailbreak komt voor de nieuwe bootrom?

WDS001 15-02-10 18:53

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Je hebt nu de nieuwe baseband waardoor de iPhone niet meer te unlocken, noch te (h)activeren is. Meer informatie vind je hier.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:49.