iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   HELP! Vraag handleiding jailbreaken firmware (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/54395-help-vraag-handleiding-jailbreaken-firmware.html)

dedesi 18-02-10 13:04

HELP! Vraag handleiding jailbreaken firmware
 
Hey,
Ik heb een Iphone, de allereerste generatie. Deze heeft mn vader in amerika gekocht toen hij nog niet in Nl uit was. Hij is dus gejailbreakt. De software versie die er nu opstaat is 2.1. Ik wil de nieuwe software er op krijgen omdat alle apps niet compatible zijn met de versie die ik nu heb.
In de handleiding voor jailbreaken staat echter dat ik in itunes de versie bijmoeten werken tijdens het jailbreaken. (stap 2). Mijn iphone is nu dus unlocked en mij is verteld dat ik absoluut niet op bijwerken mag klikken omdat mn telefoon meteen weer gelocked wordt als ik dat doe. Betekend dit dat als ik hem dus wil updaten ik hem eerte weer moet locken, dan unlocken en verder updaten?? Ik ben een beetje confused. Of is het een fabel dat mijn telefoon opnieuw locked als ik dat doe?

WDS001 18-02-10 14:32

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Je kan updaten met een custom 3.1.3 firmware die je hier vindt. Daarna kan je unlocken met Bootneuter. Een volledig overzicht vind je hier.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:11.