Iphone uitgedaan, blackra1n werkt niet meer.

Iphone uitgedaan, blackra1n werkt niet meer. discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iPhone 3GS met 3.1.2. Hij was succesvol gejailbreakt en nadat ik iets had geinstalleerd via Cydia liep hij vast. Ik doe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 February 2010, 17:27
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard Iphone uitgedaan, blackra1n werkt niet meer.

Hallo,
Ik heb een iPhone 3GS met 3.1.2.
Hij was succesvol gejailbreakt en nadat ik iets had geinstalleerd via Cydia liep hij vast. Ik doe een restart (home+power button). Hij is tethered gejailbreakt dus ik krijg het Restore logo. Ik doe hem in de computer en ik start Blackra1n. Hij blijft ongeveer 10 minuten op het GeoHot plaatje.
Daarna ging hij weer uit, en kreeg ik opnieuw de foto van Geohot.
Nu herkent Blackra1n hem niet meer... er staat Waiting for Device.
Ik doe pas een Herstel op het allerlaatste moment
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 February 2010, 19:02
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard

Niemand een antwoord?
  #3  
Oud 19 February 2010, 20:09
ab156's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: De oudste stad van Nederland
Berichten: 72
Standaard

Ja dit probleem had ik ook... Daarvoor heb ik uitnoodzaak moeten update! Stupid..
Ik hoop dat je eruit komt.. Volgens mij als je op Youtube zoekt naar hack activation krijg je een filmpje te zien hoe je langs dat Itunes dfu logo komt.
  #4  
Oud 19 February 2010, 20:50
t0xicchicka's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: Breda
Berichten: 7
Standaard

ik heb hetzelfde gehad, dus uiteindelijk ook maar geupdate
__________________
iPhone 5 16GB (White) //FW 6.0\\ iPad 2 16GB (White)
  #5  
Oud 20 February 2010, 03:00
ab156's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2010
Locatie: De oudste stad van Nederland
Berichten: 72
Standaard

Ja er zit volgens mij in deze situatie niks anders op. Ik heb wel nogmaals wel gezien dat je langs het activatie scherm kan komen. Een combinatie van een bepaalde volgorde home/power knop indrukken, op youtube moet je het ergens kunnen vinden. Maar als je dit niet weet ben je simpelweg genaaid. Ik kwam hier te laat Achter... Op het blacka1n forum kreeg ik met dit probleem geen support. Het probleem komt blijkbaar nog niet vaak genoeg voor.
  #6  
Oud 20 February 2010, 10:44
trimix's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 970
Standaard

probeer eens redsnow ipv blackrain
  #7  
Oud 20 February 2010, 11:34
Econz's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 262
Send a message via twitter to Econz
Standaard

Ik denk dat jullie een Tethered toestel hebben en dus elke keer na een reboot of nadat je je iphone uit en weer aan zet,blackra1n opnieuw moeten gebruiken..
  #8  
Oud 20 February 2010, 11:46
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Econz Bekijk bericht
Ik denk dat jullie een Tethered toestel hebben en dus elke keer na een reboot of nadat je je iphone uit en weer aan zet,blackra1n opnieuw moeten gebruiken..
Is daar ook een oplossing voor? Ik heb exact hetzelfde probleem. Ik schaf ook nog een extra 3GS aan. Waar moet ik op letten om dit te voorkomen?
  #9  
Oud 20 February 2010, 13:10
Econz's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 262
Send a message via twitter to Econz
Standaard

Dit kun je niet voorkomen.

Je moet gewoon zorgen dat je je iphone niet reboot en/of niet uitzet.
Doe je dit wel,dan plug je je iphone aan je pc en start blackra1n weer op.
Even jailbreaken en hij is klaar,zonder dat je gegevens weg zijn.
Zorg wel dat je vtv een reserve-kopie maakt.

De Firmware voor 3.1.2 kun je HIER downloaden
  #10  
Oud 20 February 2010, 13:31
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: Belgi
Berichten: 701
Standaard

Zeker niet upgraden!

Je kunt hem opstarten met behulp van redsnow.
  #11  
Oud 20 February 2010, 14:11
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Locatie: 't Harde
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Econz Bekijk bericht
Dit kun je niet voorkomen.

Je moet gewoon zorgen dat je je iphone niet reboot en/of niet uitzet.
Doe je dit wel,dan plug je je iphone aan je pc en start blackra1n weer op.
Even jailbreaken en hij is klaar,zonder dat je gegevens weg zijn.
Zorg wel dat je vtv een reserve-kopie maakt.

De Firmware voor 3.1.2 kun je HIER downloaden
Ik neem aan dat dat de originele FW is? Dus als ik met die FW herstel wordt de baseband niet geupgrade?
Ik probeer nu mijn Iphone te herstellen met de originele 3.1.2 FW maar krijg de melding: 'this device is not eligable'. Een controle van Apple. Kan ik dat ook omzeilen?

Laatst gewijzigd door jurrian; 20 February 2010 om 14:36. Reden: meer info
  #12  
Oud 20 February 2010, 15:15
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Update je via een Custom Firmware, dan wordt je baseband inderdaad niet geupdate. Zie voor de 3.1.2. custom van ons forum, dit topic.

Verder is het probleem van het tethered-jailbreaken al vaak besproken op het forum en zijn daar al diverse topics over gemaakt.

Om die reden sluiten wij dit topic.

// Slotje
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Blackra1n Jailbreak 3gs werkt niet meer nxw Jailbreak 18 27 July 2010 16:41
iPhone: blackra1n werkt niet meer Mickeymii Jailbreak 7 5 July 2010 21:53
iPhone 3GS: Blackra1n niet meer op iphone chicophone Unlock 1 29 April 2010 03:58
iPhone: iPhone wil niet meer opstarten met Blackra1n ThomasdB Jailbreak 22 21 April 2010 15:52
FW 3.1.2: iPhone 3GS start niet meer op na Jailbreak (blackra1n) mgpg89 Archief 5 17 January 2010 16:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:07.