internet (gprs) via tmobile

internet (gprs) via tmobile discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi, weet iemand hoe ik en waa ik op de tmobile site mijn instellingen kan aanpassen zodat ik sites in een kleiner formaat (in kb's) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 03-10-07, 16:28
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Maastricht
Berichten: 85
Standaard internet (gprs) via tmobile

hoi, weet iemand hoe ik en waa ik op de tmobile site mijn instellingen kan aanpassen zodat ik sites in een kleiner formaat (in kb's) download?
cheers
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12-10-07, 16:40
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 24
Standaard

ik kwam automatisch op een website die me aanbood of ik de site groot of klein wou laden.. jij niet gehad?
  #3  
Oud 12-10-07, 19:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 48
Standaard

Speedmanager = http://speed.t-mobile.nl
  #4  
Oud 26-11-07, 16:06
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 12
Standaard

hallo ik heb een iphone met 1.1.1
weet iemand mischien hoe ik mn iphone kan laten communiceren met mn t-mobile gprs-internet abbonoment, ik heb namelijk geen edge en volgens mij ondersteund t-mobile dat ook niet.
  #5  
Oud 26-11-07, 16:11
LJJ's schermafbeelding
LJJ LJJ is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 125
Standaard

Klopt Edge kan niet in NL.

T-Mobile GPRS instellen:

Settings > General > Network > EDGE (ja edge )

APN: internet
Username: tmobile
Password: tmobile

En dan kan je in Safari gewoon internetten..

EDIT: ik bedenk me net dat je misschien wel een eigen Username & Password gekregen hebt van T-Mobile. Als dat zo is moet je die gegevens natuurlijk gebruiken..
  #6  
Oud 26-11-07, 16:13
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 12
Standaard

heelemaal super bedankt
  #7  
Oud 04-12-07, 10:43
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LJJ Bekijk bericht

APN: internet
Username: tmobile
Password: tmobile
Thank u very much man!! Die mensen bij tmobile wilde en konden mij dit niet geven ?!?!
  #8  
Oud 05-12-07, 22:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 4
Standaard

Volgens mij werkt APN internet en user internet bij T-Mobile ook gewoon (bij mij wel tenminste).

Greetz,

Ralf
  #9  
Oud 31-01-08, 17:22
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2
Standaard

iemand enig idee hoe het zit als je 1.1.2 bl 4.6
en een NL menu heb zit?
ik ga naar instellingen, algemeen, netwerk, VPN, instellingen,

hij staat dan op l2tp ( kan hem ook op pptp zetten)
server: internet
account: tmobile
wachtwoord tmobile

stuur alle verkeer staat aan

proxy staat auto

maar als nog geen internet...
iemand een idee?
  #10  
Oud 31-01-08, 17:24
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2
Standaard

krijg steed de melding:

De server bestaat niet, controleer het server adres en probeer opnieuw
  #11  
Oud 31-01-08, 19:15
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Je moet ook niet bij VPN zijn. Dit is iets totaal anders! Virtual Private Network - Wikipedia

Settings > General > Network > EDGE Dat zal van voor jou Instellingen > Algemeen > Newerk > Edge zijn in het Nederlands denk ik..
  #12  
Oud 31-01-08, 20:47
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2
Standaard

ok, dacht al dat ik verkeerd zat ,
alleen via instellingen-> algemeen -> netwerk zie ik alleen
VPN
Wi-Fi
data roaming ( deze staat aan )
Edge zie ik niet staan ( netzo als de persoon in het andere topic wat u gesloten heeft.
  #13  
Oud 31-01-08, 21:26
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

En je hebt wel gprs laten activeren bij je provider?
  #14  
Oud 31-01-08, 22:20
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
En je hebt wel gprs laten activeren bij je provider?
heb al 3 jaar een pit abbo
  #15  
Oud 31-01-08, 22:35
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Dan kan ik er helaas even weinig over zeggen.

Misschien dat iemand anders je kan helpen
  #16  
Oud 01-02-08, 14:23
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

hier verder: https://forum.iculture.nl/f18/i...html#post53709
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tmobile Iplan of Relex met internet angelique100 T-Mobile 3 04-03-11 19:54
extra kosten Tmobile internet richardiPhonepoldervaart T-Mobile 16 01-04-10 15:09
Internet werkt niet met tmobile kaart in 2G 2drb Archief 3 03-11-09 16:44
BEN (nieuwe BEN; dus via Tmobile) en update naar 2.0.1 - geen GPRS vinnieblanco Overige providers Nederland 5 18-08-08 22:54
geen internet via abbo van tmobile P_hylicia Wi-Fi 1 11-07-08 21:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:59.