iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Gekochte applicatie (TomTom) opnieuw kopen?! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/54964-gekochte-applicatie-tomtom-opnieuw-kopen.html)

Guest 26-02-10 19:32

Gekochte applicatie (TomTom) opnieuw kopen?!
 
Ik had TomTom West europa aangeschaft op m'n Iphone 3gs. Die was er succesvol op gedownload en ik dacht ook gesynced naar itunes. Dat laatste blijkt echter niet het geval. Bij een firmware restore is de TomTom verdwenen. In iTunes staan wel mijn andere programma's en als ik zeg 'zoeken naar downloadbaar' oid, beweert ie ook dat al mijn programma's al op de PC staan.

TomTom echter niet en die wil ik, logischerwijze als je 80 euro betaald, gewoon weer terug.

Kan ik 'm nu gewoon opnieuw 'aanschaffen' in de Appstore zonder daarvoor te betalen, of factureren ze 'm dan gewoon opnieuw?

Bomans 26-02-10 19:35

Gewoon opnieuw downloaden. iTunes zal eerst vragen om te kopen en zal daarna een melding geven dat je het item reeds hebt betaald.

Guest 26-02-10 20:36

Perfect, bedankt! Het klopte inderdaad.

Ik meende het hier ook al gelezen te hebben, maar kon het met de search niet vinden.. en als je op de 'koop' knop drukt, krijg je eerst nog die waarschuwing dat het daadwerkelijk gefactureerd gaat worden.. en tjsa.. dan ga je twijfelen :)

Timmeh_ 28-02-10 12:00

Aangezien dit al bekend was en meerdere malen aan bod is gekomen, gaat op deze discussie nu een slotje. Je hoeft NOOIT apps uit de AppStore nogmaals aan te schaffen ;)

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:26.