iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   1ste gen iPhone downgraden, jailbreaken (en unlocken) (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/55140-1ste-gen-iphone-downgraden-jailbreaken-unlocken.html)

Trax 01-03-10 17:26

1ste gen iPhone downgraden, jailbreaken (en unlocken)
 
Hey,

ik heb een iPhone 1ste gen (zilvere achterkant) van een vriend die eerst geunlocked was. Nu wat heeft hij gedaan, gewoon die iPhone aan de pc gehangen en laten updaten, met als gevolg dat er nu FW 3.1.3 opstaat.

Ik ben al de ganse middag bezig met dat eraf te krijgen maar het lukt me niet. Is er een manier hoe ik deze iPhone toch kan jailbreaken en unlocken?

Hoe kan ik bijvoorbeeld teruggaan naar 3.1.2? Ik heb al allerlei dingen geprobeerd van hier op het forum, maar geen enkele lijkt te werken en veel lijken alleen maar geschikt voor 3G en 3Gs. Ik heb de custom FW 3.1.2 ook al gedownload van het forum hier maar die krijg ik er ook niet op!

Als iemand me in een paar kleine stappen zou kunnen zeggen wat ik moet doen zou ik dat geweldig vinden! Veel uitleg moet het niet zijn, gewoon wat ik moet doen, verder zoek ik het dan zelf wel uit.

Alvast erg bedankt!

Bomans 01-03-10 17:29

Custom firmware downloaden (mag ook 3.1.3 zijn), je iPhone in DFU zetten en dan shift + herstel. Heb je een 1600 fout, gebruik dan iREB.

Hierover is meer dan genoeg info te vinden. Een nieuw topic is dus overbodig.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:50.