Navigon werkt niet?!

Navigon werkt niet?! discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb Navigon Europa & US. Nu deed m'n US het gewoon in Amerika, maar Europe doet het niet?? Als ik een adres in tik, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-03-10, 13:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 20
Standaard Navigon werkt niet?!

Ik heb Navigon Europa & US. Nu deed m'n US het gewoon in Amerika, maar Europe doet het niet?? Als ik een adres in tik, zegt hij "GPS reception is currently not sufficient. Navigation starts automatically as soon as GPS reception is OK again."

Nu laat ik de Demo zijn werk doen, en na een half uur wachten (binnen n buiten geprobeerd. Rijdend en stilstaand) doet hij het nog steeds niet?!

Wat te doen? Heb de GPS cht nodig voor werk, verdwaal OVERAL. 0_0
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-03-10, 14:33
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Al een hard reset geprobeerd?
Anders een keer opnieuw uit de appstore downloaden
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 08-03-10, 14:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 20
Standaard

Wat gebeurd er met een "Hard reset" ben ik dan niet al mn apps kwijt?

En als ik Navigon opnieuw download kost dat weer zoveel?
  #4  
Oud 08-03-10, 14:46
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Een hard reset is niet meer dan je iPhone goed uizetten. Alleen heb je misschien blackra1n nodig om op te starten.

Als je deze opnieuw download hoef je niet opnieuw te betalen (ondanks de waarschuwing) als je maar hetzelfde account gebruikt.

Aangezien je ook deze vraag in meerdere topics stelt, gaat deze op slot. Graag voortaan in 1 topic blijven!

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mail werkt niet meer na installatie Navigon Jinta iPhone Navigatie 2 27-01-10 20:10
Werkt Tomtom carkit ook met Navigon APP? annepaulus Archief 1 12-10-09 14:36
navigon werkt niet ferdivoets Archief 2 01-07-09 00:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:48.