iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Iphone programma's overzetten naar nieuwe Itunes (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/55651-iphone-programma-s-overzetten-naar-nieuwe-itunes.html)

JJS 10-03-10 14:22

Iphone programma's overzetten naar nieuwe Itunes
 
De oude computer waar mijn Iphone mee synchroniseerde is er mee gestopt. Dus bibliotheek en backup zijn niet meer voorhanden.
Nu wil ik de programma's die ik hen aangeschaft weer in mijn nieuwe itunes zijn te krijgen. In feite zou ik alles, inclusief contacten en zo over willen zetten.
De muziek en video's vind ik minder belangrijk maar ik heb een navigatie programma dat ik niet graag kwijt raak. Zelfde voor contacten, etc.
heb op forum gezocht. Kom veel tegen over muziek en zo maar niet over mijn probleem.
Heb nieuwe Iphone 3GS.
Wie helpt me uit de brand???

Timmeh_ 10-03-10 18:57

Applicaties uit de AppStore hoef je nooit nogmaals aan te schaffen, je kan op je nieuwe computer alle applicaties die je al eerder hebt aangeschaft opnieuw downloaden zonder er opnieuw voor te betalen.

Als je applicaties nog op je iPhone staan, kan je m ook aan je nieuwe computer hangen, met je rechtermuis op je iPhone klikken en kiezen voor 'aankopen overzetten'. Hiervoor moet je nieuwe computer wel gemachtigd zijn.

Als je je contacten ook nog op je iPhone hebt staan, hoef je alleen maar je iPhone aan je PC te hangen, in iTunes te kiezen voor 'synchroniseer contacten' en je contacten worden overgezet van je iPhone naar Outlook.

Succes!

JJS 11-03-10 11:10

Bedankt!
 
Bedankt!!
Hier heb ik wat aan!
probleem opgelost en ik kan weer verder.

Timmeh_ 11-03-10 11:11

Goed om te horen en blij dat ik kon helpen :)
Dan kan deze discussie wel weer op slot ;)

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:38.