iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Iphone 3GS reboot niet na jailbreak (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/55742-iphone-3gs-reboot-niet-na-jailbreak.html)

jaspah 11-03-10 12:24

Iphone 3GS reboot niet na jailbreak
 
Hallo,

Ik ben nieuw hier dus ik ben nog een beetje een newbie. Heb vandaag men iphone 3gs binnen gekregen. Dus ik heb hem gejailbreakt. Deed prima. Tot ik een programma had gedownload via cydia, winterboard. na de installatie ging ie rebooten maar toen kreeg ik connect met itunes en daar kon ik hem alleen maar herstellen door uptegradne naar 3.1.3. en dat wil ik niet.

Toen heb ik nogmaals jailbreak gedaan (blackra1n) en toen deed ie het weer. Alleen daarna heb ik dat winterboard programma verwijderd via cydia, ging ie weer rebooten en toen weer hetzelfde probleem, alleen opnieuw jailbreaken werkt nu niet meer, hij zegt jailbreak succesvol en daarna gaat ie rebooten.. alleen gaat ie uit ipv reboot. Als ik hem dan weer aan doe zegt ie connect met itunes. heb het al een aantal keer geprobeerd.. wat nu?

Bomans 11-03-10 12:32

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Jij hebt een Tethered jailbreak

Omdat deze vraag al meerdere keren aan bod is gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:26.