Iphone activeren

Iphone activeren discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) M'n vriend heeft sinds vandaag een iPhone maar hij haat dat ding nu al want, als hij zijn simkaart er in doet krijg hij de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 March 2010, 20:36
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2010
Berichten: 8
Standaard Iphone activeren

M'n vriend heeft sinds vandaag een iPhone maar hij haat dat ding nu al want, als hij zijn simkaart er in doet krijg hij de melding dat er een simkaart in moet, terwijl die er in zit. Kan iemand mij simpel stap voor stap uitleggen hoe deze geactiveerd moet worden????
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 March 2010, 20:38
hellboysz's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 164
Standaard

hey Marjolijn,

zit hij bij T-mobile? en heeft hij de sim er goed in zitten?

Iets je duidelijker wezen wat de iphone aangeeft!

greets

Ps. goed zoeken op het forum alles staat erop! https://forum.iculture.nl/f28/i...-simkaart.html
__________________
pwned

Laatst gewijzigd door hellboysz; 30 March 2010 om 20:41.
  #3  
Oud 30 March 2010, 21:51
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2010
Berichten: 8
Standaard

Simlock Actie, plaats geldige simkaart zonder pincode om de iphone te activeren is de melding
  #4  
Oud 30 March 2010, 21:55
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Hoi Marjolijn,

Ik verzoek je vriendelijk om verder te gaan in het topic wat Hellboysz je al gaf, dit om het wat overzichtelijker te maken. Zo te horen is je iPhone gesimlocked, dus even uitzoeken waar hij vandaan komt of inderdaad een simkaart erin stoppen zonder pincode!

Deze doe ik op slot!

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3g activeren Jordi91 iPhone algemeen 0 15 February 2011 00:16
iPhone 3G: iPhone 3G activeren Mass13 Unlock 8 25 June 2010 20:17
iPhone Activeren Gkidstyle Archief 1 5 September 2009 14:02
iPhone 3G: O2 Iphone 3G activeren in NL Bassemans Unlock 1 22 August 2009 20:08
Activeren Iphone 3G Greggy iPhone algemeen 16 1 November 2008 19:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:07.