iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Probleem met machtigen van iPod (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/57114-probleem-machtigen-ipod.html)

Casper_NL 05-04-10 14:38

Probleem met machtigen van iPod
 
Hallo iPhoneClub forumleden,

Sinds vanochtend zit ik met een probleem betreft het machtigen en synchroniseren van m'n iPod Touch, als ik hem aansluit krijg ik (als vanouds) de volgende melding:
http://img243.imageshack.us/img243/3466/itunes2.png
Dit vind ik eigenlijk ook zwaar irritant maar na het invoeren van m'n wachtwoord kan ik gewoon programma's installeren enzo.

Maar sinds vanochtend duurt het langer voordat hij verbinding maakt met de iTunes Store en wanneer dit dan 'gelukt' is krijg ik de volgende melding:
http://img52.imageshack.us/img52/6793/itunes1c.png
En na het klikken op "Ok" krijg ik gewoon weer de melding dat ik de computer moet machtigen voordat ik kan synchroniseren...

Mijn vraag: Hebben meer mensen het probleem (dus is de iTunes Store even offline) of ligt het echt aan mij, als dat het geval is, hoe kan ik dit oplossen?

Alvast bedankt,

Casper

Muchachooo 05-04-10 21:36

geen idee, maar het is ziekelijk irritant. Sinds iTunes 9 moet ik elke keer als ik wil syncen eerst mijn pc machtigen voordat de apps op mijn iTouch worden gezet. Hoopte eerlijk gezegd dat de 9.1 update daar een fix voor zou hebben, maar helaas :(

King1987 05-04-10 23:08

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken. Maar er zijn nog meer topic's hierover te vinden!

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:13.