iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   [OS4] Helderheid extreem laag (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/57351-os4-helderheid-extreem-laag.html)

JulianNeef 09-04-10 02:51

[OS4] Helderheid extreem laag
 
Hallo allemaal,

Sinds kort heb ik iPhone OS 4, en er was niks aan de hand toen ik mijn backup (van een gejailbreakte iPhone OS 3.1.3) ging terugzetten. Alleen op het moment van het terugzetten werd het scherm van m'n iPhone zwart (althans, zo leek het), en kon ik na het terugzetten van de reservekopie (wat me 2 uur heeft gekost) de helderheid niet meer met de schuif omhoog krijgen.

Gekke was wel dat "makeitmine" (uit de jailbreak scene) geactiveerd bleef toen ik de reservekopie had teruggezet.

Wat heb ik nu gedaan? Ik heb de iPhone opnieuw gerestored naar OS 4.0, waarbij ik eerst een foutmelding kreeg (-27), daarna werkte het wel, en ik heb nu weer een lege iPhone, maar de helderheid schuifknop richt niks aan, en het is nog steeds lastig te zien. Ook heb ik gereboot, harde reset gegeven en de DFU mode en de recoverymode geprobeerd te gebruiken maar niets heeft geholpen.

Hoe kan ik dit probleem verhelpen.

Alvast bedankt,

Julian

evmw 09-04-10 08:43

Tijdens het restore proces was de helderheid ook niet goed?

JulianNeef 09-04-10 09:25

@EVMW
Na vannacht heel lang klooien, met restoren, en weer niet restoren is het uiteindelijk gelukt om de helderheid terug te krijgen.

Dit is gelukt dooreen wat oudere reservekopie van de iPhone terug te zetten. Uiteindelijk moet wel één van de laatste reservekopieën worden teruggezet. Is er een kans dat ik dan weer met hetzelfde probleem te maken krijg?

JulianNeef 09-04-10 21:55

Inmiddels na 4 keer opnieuw herstellen ben ik er toch uit. Alles doet het weer, dus als tip bij dit probleem: Herstellen tot je erbij neervalt.

King1987 09-04-10 23:01

Omdat dit topic geen duidelijke oplossing geeft, gaat hij dicht :)

>slotje<


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:22.