iPhone 3G 3.1.3

iPhone 3G 3.1.3 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi! Ik ben nogal nieuw in deze Jailbreakwereld, terwijl ik mijn iPhone nu een jaar lang heb. Ik heb 'em officieel met abonnement bij 'onze ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11-04-10, 00:12
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2009
Berichten: 16
Standaard iPhone 3G 3.1.3

Hoi!

Ik ben nogal nieuw in deze Jailbreakwereld, terwijl ik mijn iPhone nu een jaar lang heb.
Ik heb 'em officieel met abonnement bij 'onze grote vriend' Tmobile. Tmobile is verplicht om na een jaar de sim lock laten verwijderen toe te staan. Dit heb ik onlangs dan ook via Tmobile laten gebeuren. Dus; mijn iPhone is officieel simlockvrij. Maar ik moet nog een jaar met mijn iPhone, en ik durf een Jailbreak nu wel aan!

Ik heb mijn avond toegewijd aan het inlezen voor het Jailbreaken van mijn iPhone. Ik heb pogingen gedaan, maar tevergeefs

Ik heb een witte iPhone 3G 16 GB met 3.1.3 (7E18) en 05.12.01 bandbase (ofzo)

bij Sn0wbreeze kwam fout 1600 naar voren tijdens het 'herstellen'. Met Ireb van ih8sn0w werd dit probleem niet opgelost..

Van Blackra1n begreep ik dat het niet mogelijk was om 3.1.3 te jailbreaken. (klopt dit?)

PwnAge is alleen voor de Mac; die heb ik helaas niet.
En als laatste:
bij Redsnow bleef hij hangen op ' waiting for reboot' .

de iPhone is voorheen dus nog nooit gejailbreakt.

Iemand tips? Of ben ik gewoon dom bezig, en zie ik iets over het hoofd als een niet-kenner?

Alvast bedankt voor de tips en uitleg!

Laatst gewijzigd door nynkee__; 11-04-10 om 07:38. Reden: verkeerde bandbase nummer
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11-04-10, 10:50
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

Bij redsnow kan je waar je cydia kunt aanklikken ook already pwned aanklikken maar als het de eerste keer is moet je dat uitzetten en moet je de iphone in DFU mode zetten .
redsnow zegt je hoe het moet .
normaal moet het zo wel lukken .bij mij lukte het van de erste keer op die manier .
dan gaat je iphone rebooten en kan wel langer duren dan normaal zenne .
indien het echt niet lukt wil ik je wel helpen via msn .
stuur me dan een pm .
zal wel niet voor deze avond zijn want ik vertrek nu .
  #3  
Oud 11-04-10, 10:55
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Je moet inderdaad in DFU gaan, dat is een klassieke fout die gemaakt wordt. Jou iPhone is nog nooit gejailbreakt.

Mocht je er niet uitkomen, kan je ook een custom FW downloaden en die installeren. Zet je iPhone wederom in DFU (zie wiki) en installeer dan via Shift+herstel de custom FW.

Omdat dit al diverse malen aan bod is gekomen, gaat deze op slot!

Succes

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:00.