Help ik loop vast ! 1.1.1 naar 1.1.2

Help ik loop vast ! 1.1.1 naar 1.1.2 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben al de hele dag aan het klooien en loop nu op het laatste moment hopeloos vast ! Ik heb een geunlockte 1.1.1 aangeschaft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 January 2008, 23:14
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 37
Standaard Help ik loop vast ! 1.1.1 naar 1.1.2

Ik ben al de hele dag aan het klooien en loop nu op het laatste moment hopeloos vast ! Ik heb een geunlockte 1.1.1 aangeschaft alleen hij werkte niet met mijn sim. Ik heb toen waarschijnlijk het een en ander fout gedaan en dat resulteerde uiteindelijk in restoren naar 1.1.1, en opnieuw jailbreaken. Had toen weer 1.1.1 met modemfirmware 04.01.13_G

Ik besloot toen om maar gelijk door te gaan naar unlocked 1.1.2 en heb de Wiki stap voor stap gevolgd. BSD, SSH de juiste Anysim en Oktoprep geinstalleerd enz. Vervolgens start ik de windows.bat file op i.c.m. jailbreak.jar en daar gaat het mis en zegt ie dat ik eerst Oktoprep gedraaid moet hebben. Er blijft een zwart dos ? schermpje staan en daar gebeurt wel van alles tot "readen van de flash" en verder gebeurt er niks meer

Graag wat hulp want ik ben al een uurtje of zes onderweg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 January 2008, 23:20
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

heb je gerestored naar 1.1.2 of geupgrade? Want als je restored naar 1.1.2 dan wordt oktoprep eraf gegooid. Als je dat gedaan hebt moet je weer opnieuw naar 1.1.1, oktoprep installeren en dan kilk+shift upgrade en kiezen voor de 1.1.2 software.
  #3  
Oud 26 January 2008, 23:26
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 37
Standaard

owwwwww k*t dat zou het wel eens kunnen zijn ! Ben zo terug
  #4  
Oud 27 January 2008, 00:10
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 37
Standaard

Ben ik weer !! Alles werkt, superbedankt dat je zo aardig was om een snelle reply te geven op deze eigenlijk overbodige vraag
  #5  
Oud 27 January 2008, 00:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
heb je gerestored naar 1.1.2 of geupgrade? Want als je restored naar 1.1.2 dan wordt oktoprep eraf gegooid. Als je dat gedaan hebt moet je weer opnieuw naar 1.1.1, oktoprep installeren en dan kilk+shift upgrade en kiezen voor de 1.1.2 software.
Hoe kies je eigenlijk update?
Als ik shift-klik doe kan ik alleen maar op herstellen klikken...
  #6  
Oud 27 January 2008, 00:32
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Als het goed is kan je ook op update klikken met shift ingedrukt. Werkt op dezelfde manier als het shift-klik herstellen.

Dit probleem is opgelost dus er gaat een slotje op het topic!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipad vast in Restore Loop michaeldebest iPad algemeen 3 21 September 2010 13:47
Windows: iphone updaten naar. OS 4.O loop vast error 14 bastiaanse iTunes 4 23 June 2010 19:25
Help, ik loop vast op MEERDERE onderdelen! KayleighConspiracy Archief 6 11 March 2010 10:01
Iphone loop continue vast francebramie Archief 3 2 May 2009 14:45
Ik loop nu toch echt vast. john1979 Archief 1 14 September 2008 17:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:57.