iPhone 3 gs opnieuw breaken

iPhone 3 gs opnieuw breaken discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Door een technische fout was ik genoodzaakt om hem opnieuw op te starten! Helaas was die van mij tethered gebreaked! Zit nu dan op 313 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-04-10, 12:30
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard iPhone 3 gs opnieuw breaken

Door een technische fout was ik genoodzaakt om hem opnieuw op te starten!
Helaas was die van mij tethered gebreaked!
Zit nu dan op 313 maar is dit nog te wijzigen??!!!?!!
En als het kan zo makkelijk mogelijk??!!
Hoop dat jullie mij kunnen helpen!
Ik hoef hem niet te unlocken want ben en blijf klant bij t mobile!
BVD
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-04-10, 12:34
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol
Standaard

Heb je je shsh?
  #3  
Oud 18-04-10, 12:44
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

Niet slim, want je kon gewoon opnieuw opstarten door Blackra1n te draaien. Je zal nu moeten downgraden om dan opnieuw te jailbreaken op 3.1.2.

Wil je trouwens je profiel eens correct invullen? Ik lees dat je firmware 2.2.1 hebt, maar daar geloof ik niet veel van
  #4  
Oud 18-04-10, 13:00
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

excuus voor het niet correcte invul!

SHSH: Ja in Cydia stond erop dat hij voor zowel 312 als 313 shsh aanwezig had!
Maar moet ik die fysiek aanwezig hebben op mijn comp?
En zo ja waar kan ik die eventueel nog achterhalen???

Mijn model is een week 44 MC model!

So despared

Laatst gewijzigd door bloedzuiger12; 18-04-10 om 13:14.
  #5  
Oud 18-04-10, 14:01
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Je kunt herstellen naar de 3.1.2. firmware, als je inderdaad de SHSH gegevens van die firmware hebt opgeslagen. Een handleiding daarvoor vind je hier.

Daar heb je geen extra programma's voor nodig .
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #6  
Oud 18-04-10, 14:21
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Ik ben nu bezig!
Zit ik dan ook weer vast aan het tethered zijn?
Gok van wel....
  #7  
Oud 18-04-10, 14:27
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Standaard

Ja, daar raak je niet vanaf. Maar als je herstart, gewoon aan je pc hangen en blackra1n draaien en je kan weer verder.
  #8  
Oud 18-04-10, 14:45
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Krijg van Blackra1n een foutmelding!
HIj mist het ASl.dll bestand!
Wat nu te doen???
  #9  
Oud 18-04-10, 15:17
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: In een huis
Berichten: 138
Standaard

Gasten jullie zijn de besten!!!!!
Ik heb het weer voor elkaar!
Ik weet nu iig waar ik mijn vragen kwijt kan!

Heel errug bedankt!
Tis dat jullie mannen zijn en ik geen vrouw anders had ik jullie wel willen zoenen!

Slotje!!!
  #10  
Oud 18-04-10, 15:38
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Hahaha, mooi om te horen .

Omdat het probleem is opgelost, sluiten wij dit topic.

// Slotje
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone start steeds opnieuw op na opnieuw instellen netwerkinstellingen RBG8 iPhone algemeen 0 19-06-10 19:44
Cydia verwijderd; hoe opnieuw installeren zonder opnieuw te jailbreaken mikey1983 Jailbreak apps en thema's 1 16-04-10 15:58
Iphone opnieuw activeren martijnsnoek Ontwikkelen voor iOS 7 08-05-09 23:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:33.