iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   OTB of forum waarom worden deze vragen gelocked (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/5815-otb-forum-waarom-worden-deze-vragen-gelocked.html)

gmlens 27-01-08 16:30

OTB of forum waarom worden deze vragen gelocked
 
ik begrijp niet dat wij die met een vraag zitten over de OTB 1.1.3 versie gewoon gelocked worden, we worden gezegd dat we beter moeten kijken, als er wat meer duidelijkheid zou zijn over onze vragen moeten we niet allemaal dezelfde vragen stellen. gewoon een antwoord voor de mensen die een iphone kopen met de nieuwe versie, en je vindt hopen info over de reeds geunlockte versies 1.1.1 / 1.1.2 maar daar hebben wij niets aan, wij (volgende week) een iphone versie .1.1.3 kopen, en wij vragen gewoon een vraag, that is all KAN DE VERSIE 1.1.3 OOK REEDS GEJAILBREAKED WORDEN ? en wanneer (indien het nee is ) is hoelang denken jullie dt dit zou duren? gewoon 2 simpele vragen thanks gregory

Fizzy 27-01-08 16:32

ik zie ook door de bome het bos niet meer tbh.

en als je moet zoeken ben je wel effe bezig :)

Ocin 27-01-08 16:50

1.1.3 Kan OTB gejailbreakt worden als je eerst downgrade. Echter zit je dan ook met de laatste nieuwe baseband. Unlocken is dan voorlopig niet mogelijk tenzij je je iPhone wilt uit elkaar halen voor een hardware unlock.

Heb gelezen dat er verschillende mensen op hackint0sh bezig zijn om de silvercard en de Bladox Turbosim te kunnen laten werken met een 1.1.3 OTB maar voorlopig zonder succes.

Edit: zie net dat de vraag al meerdere keren aan bod is gekomen, misschien is het handig een sticky te plaatsen waar alle info over de 1.1.3 OTB wordt bijgehouden.

atQuest 27-01-08 17:01

Als je hier kijkt: iPhone Modding - iPhone Software Unlock op iPhoneclub.nl zie je dat het helemaal niet zo moeilijk is er info over te vinden. Ook in de wiki kan je bijna alles terugvinden. Als ik mijn foon update (en dat heb ik al vaak gedaan) moet ik ook 2 uur lezen. Het is echt een kwestie van zoeken, en veel nieuwe bezoekers doen dit niet.

Alle info op dit forum is het resultaat van dagen, zo niet weken werk van andere iphone bezitters. Deze raken weleens geirriteerd als anderen info eisen en aangeven dat ze "wel ff bezig zijn" met lezen.

Veel succes!

Nikooos 27-01-08 22:15

in navolging op het duidelijk betoog van atQuest gaat hier dus weer een slotje op..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:20.