1.1.3 geeft problemen met itunes 7.6

1.1.3 geeft problemen met itunes 7.6 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb vandaag mijn Iphone van 1.1.2 naar 1.1.3 op gewaardeerd. via iClarified - iPhone - How to Officially Update and Jailbreak to 1.1.3 iPhone Firmware ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 January 2008, 00:01
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Exclamation 1.1.3 geeft problemen met itunes 7.6

Heb vandaag mijn Iphone van 1.1.2 naar 1.1.3 op gewaardeerd. via iClarified - iPhone - How to Officially Update and Jailbreak to 1.1.3 iPhone Firmware (Installer) dit duurt ongeveer 20 minuten en doet het perfect. Maar nu komt het probleem als ik mijn iphone aansluit op mijn computer geeft itunes devolgende melding:

"Itunes kan de inhoud van deiphone niet lezen. Ga naar de tab samenvattingen in de iphone voor keuzen en klik op herstellen om de fabrikesinstellingen van de iphone te herstellen".

Itunes zelf ziet wel dat het 1.1.3 is. Er is maar een tabblad aanwezig namelijk "samenvattingen" Nu weet ik niet of ik zomaar op herstellen kan drukken. Kent iemand dit probleem en of weet iemand wat ik het beste kan doen?

Iphone US 8gb firmware 1.1.2/1.1.3 4.6
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 January 2008, 13:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 18
Standaard

kijk even hier: [1.1.3] Jailbreak Sync Fix - Hackint0sh
met andere woorden:
als je de officiele dev team jailbreak hebt gedaan moet uit de bijgevoegde .zip file het syncfix.sh bestand uploaden naar je iphone en zet het in de "root" oftewel "/" directory. Vervolgens via de terminal dit bestand draaien. (dit gaat op dezelfde manier als de officiele dev team jailbreak) en dan als de terminal klaar is; je iphone syncen met itunes en daarna je iphone rebooten. ( misschien moet je voordat je je iphone aan itunes hangt even de sync geschiedenis verwijderen in itunes)

Hopelijk helpt dit
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar Jailbreak-1.1.3.rar‎ (287,6 KB, 12x gelezen)
  #3  
Oud 28 January 2008, 13:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 18
Standaard

dus niet opnieuw jailbreaken alleen dat syncfix.sh bestand draaien
  #4  
Oud 28 January 2008, 13:51
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Luca333 bedankt voor je reactie.

Vervolgens via de terminal dit bestand draaien. (dit gaat op dezelfde manier als de officiele dev team jailbreak) wat bedoel hier precies mee? Is me niet geheel duidelijk.
Het bestand op de iphone zetten ja en dan? hoe kanj e het bestandje draaien.
  #5  
Oud 28 January 2008, 20:33
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luca333 Bekijk bericht
dus niet opnieuw jailbreaken alleen dat syncfix.sh bestand draaien
Het is me eindelijk gelukt allen met nul resultaat probleem blijft zich voor doen.

Zelfde melding als voorheen zit denk ik niets anders op om te herstellen naar 1.1.2 en op nieuw te beginnen, of is het mogelijk om te herstellen naar 1.1.1 en dan jailbreaken en updaten naar 1.1.2 en 1.1.3?
  #6  
Oud 1 February 2008, 01:02
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Probleem is opgelost.

Downgrade naar 1.1.1 jailbreaken en weer terug naar 1.1.3. Nu kan itunes de iphone wel lezen.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Itunes 10 geeft activatie server problemen? haagsegoof iTunes 6 9 September 2010 22:30
Itunes 10 geeft activatie server problemen? bernard6666 iTunes 1 5 September 2010 12:07
Ipad geeft probleem met iTunes Rookie24u iPad algemeen 36 17 July 2010 19:12
Wi-Fi met 3G samen aan geeft problemen ihans Wi-Fi 2 9 December 2008 09:51
Nieuwe SIM kaart met 1.02 geeft problemen Luciano Unlock [archief] 2 16 February 2008 12:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:22.